maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDode man naast taxi in goot langs de weg aangetroffen

Dode man naast taxi in goot langs de weg aangetroffen

-

Does Travel - naar Suriname

Aan de Okrodam, een zijstraat van de Henry Fernandes weg in Suriname, is vanmorgen een auto in een goot langs de weg aangetroffen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat naast het voertuig het levenloos lichaam van een man is aangetroffen.

Het gaat om een voertuig dat gebruikt wordt als taxi. Het lichaam vertoont verwondingen.

De weg is afgesloten en diverse instanties alsook onderdelen van de Surinaamse politie zijn ingeschakeld voor nadere onderzoek.

Later meer.

UPDATE – De man die zaterdagmorgen dood op de berm te Okrodam werd aangetroffen, is de 47-jarige taxichauffeur Vijaikumar Mangroe. Er is sprake van gruwelijke verminking; het slachtoffer vertoont ernstige kapverwondingen aan achterhoofd, nek en beide schouders.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Chan heeft de situatie in het land niet meer onder controle.Zijn wanbeleid is er de oorzaak van dat mensen honger lijden en dat er plunderingen hebben plaatsgevonden.Hij is de regie kwijtgeraakt.Hij wordt dag en nacht bespot. Met repressieve maatregelen denkt hij de getergde bevolking te onderdrukken. Ook de politie die moet handhaven is Chan liever kwijt. Maar het is heel vreemd dat deze groep Chinese ondernemers benoemd wordt tot buitengewoon agent van politie. Is dit bij wet geregeld? Het land is mijn inziens vervallen tot een bananenrepubliek.


    gemodereerd
  2. Negen van de tien gevallen is er sprake van vrouw in het spel. Hij had een verhouding met een getrouwde vrouw of bij één van de tien gevallen was er sprake van contacten met een ongehuwd dame.
    De slachtpartij geeft kenmerken in die richting.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES