Journalist en echtgenote halen nieuwe auto op

8
Journalist en echtgenote halen nieuwe auto op

De journalist in Suriname, wiens auto tijdens de rellen op 17 februari in brand werd gestoken, heeft vrijdag een nieuwe auto opgehaald. Het voertuig is aanbetaald door Starnieuws, het medium waar hij werkzaam voor is.

Journalist René Gompers ging op die bewuste dag met een privé voertuig naar het Onafhankelijkheidsplein om de protestactie te verslaan. Het ging om de auto van zijn echtgenote. Dit omdat het busje van Starnieuws die dag door omstandigheden niet beschikbaar was.

Op het plein werd de auto eerst geplunderd en leeggeroofd, waarbij ook zijn laptop is gestolen. Daarna werd de auto op zijn kant geplaatst en in brand gestoken. Hiervan zijn diverse beelden gemaakt zoals de foto hieronder.

Marci en René Gompers met hun nieuwe auto vrijdagmiddag opgehaald meldt Starnieuws vandaag. Vrienden van René zijn een fundraising gestart om te helpen met de afbetaling.

De uitgebrande auto was gekocht bij Yokohama. Dit bedrijf heeft een fikse korting gegeven bij de aankoop van het nieuwe voertuig.

Gompers kreeg ook en auto aangeboden door ABOP leider Ronnie Brunswijk. Dit aanbod heeft hij afgeslagen.

Op meer dan 19 locaties ernstige strafbare feiten gepleegd
De auto van de journalist werd in brand gestoken.


8 REACTIES

 1. Auto gekocht bij yokohama, ja toch?

  Vergeet niet wie de armoede en ellende in Suriname heeft veroorzaakt en deze familie politiek aan gelinkt is.

  Jammer dat jullie niet bij een andere ondernemer die niet gelinkt is aan die partij jullie auto hebben gekocht.

  Het beste wat jullie kunnen doen is die auto weer verkopen en een andere auto bij een andere autodealer kopen die niet met de ndp gelinkt is.
  gemodereerd

 2. Gefeliciteerd..top van starnieuws maar ook okohama die een fikse korting heeft gegeven. Super.
  Wat in me wel afvraag…zoveel duidelijke foto’s van die ellendelingen diende auto in brand hebben gestoken…zijn ze opgepakt, herkent niemand ze en laat de politie he zo? Een taak voor de vele journalisten die suriname heeft, om dit uit te zoeken. Of zijn onze journalisten niets anders dan microfoon houders??? Bewijs ons.
  gemodereerd

 3. Proficiat met uw nieuwe auto, heer Gompers. Hopelijk gebeurt dit van 17 febr. NOOIT meer. U heeft grote klasse getoond en het aanbod van zijne excellentie afgeslagen om een nieuwe auto bij hem te halen. Deze man aka z.e. heeft gore lef, maar u, u hebt principe. Dikke duim voor u.
  gemodereerd

 4. Dit zijn geen ontevreden burgers maar criminelen die gebruik maken van het protest om hun slag te slaan.
  gemodereerd

 5. Waarom moet altijd alle schade door een ander betaalt worden. Waarom is de auto niet goed verzekerd?. Schade door vandalisme, storm etc. Bijna iedereen heeft een auto maar niet goed verzekerd. Ook jouw huis moet goed verzekerd zijn. Want bij stormschade moet of de overheid of de gemeenschap bijspringen om jouw huis te bouwen. Wij willen allemaal een luxe leven, maar liefst niks uitgeven.
  gemodereerd

 6. Is jammer dat de waarheid altijd wordt tegengewerkt. Blijkbaar mag je geen eigen mening geven en de waarheid spreken. Want de waarheid is altijd wreed en pittig. Ik dacht dat ik hier de waarheid mocht schrijven. Dus niet.
  gemodereerd

 7. Eens met @Nazar

  Waarschijnlijk moest hij nog 50jr zijn lening voor die auto aflossen.
  En de autoverzekering….conform de kleine lettertjes, heb je alleen recht op een vergoeding na een volledige afbetaling.

  Daarom was ik voorstaander van een refurbished e-bike. Schuldvrij, gezond, etc etc. Een blik op die pica zegt genoeg, status-symbool.
  gemodereerd

 8. De uitgebrande auto was gekocht bij Yokohama. Dit bedrijf heeft een fikse korting gegeven bij de aankoop van het nieuwe voertuig.

  Er wordt bedoeld dat Yokohama minder winst dan normaal heeft gemaakt op de auto
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.