zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDoodgevonden taxichauffeur (47) gruwelijk verminkt

Doodgevonden taxichauffeur (47) gruwelijk verminkt

-

Does Travel - naar Suriname

De man die zaterdagmorgen dood op de berm te Okrodam in Suriname werd aangetroffen, is de 47-jarige taxichauffeur Vijaikumar Mangroe. Er is sprake van gruwelijke verminking; het slachtoffer vertoont ernstige kapverwondingen aan achterhoofd, nek en beide schouders.

Het slachtoffer werd rond 07.00u door een voorbijganger ontdekt. Zijn ontzielde lichaam werd dicht bij een EBS mast badend in bloed aangetroffen.

Naast de kapwonden op het lichaam zijn ook kap- en steekverwondingen in het gelaat waargenomen. Zijn voertuig, met bloedsporen, werd niet ver van het lijk in de goot aangetroffen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het lijk in beslag genomen. Het motief achter de gruwelijke moord is nog onbekend.

De politie van Kwatta heeft het verdere onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Afschuwelijk! Hij/zij die die dit gruwelijk misdrijf heeft/hebben gepleegd, moeten met elk ten dienste staand middel opgespoord en aangehouden worden. Jammer dat de doodstraf niet bestaat in Suriname, maar de gerechtelijke straf die bij dit feit hoort is standrechtelijke executie.


  gemodereerd
 2. Het geweld en de criminaliteit in Paramaribo, Suriname moet nu een halt worden toegeroepen. Elke dag, week gebeuren zulke afschuwelijke misdaden, enz plaats.

  Minister van Justitie, politie doen jullie er alles aan om dit te verminderen en van Suriname een veilig, geordende land weer te maken.

  Burgers van Suriname, Surinamers melden jullie verdachte personen aan bij de politie, nummer: 115

  Laten we samen werken om de criminelen in Suriname te stoppen, meldt ze aan bij de politie.


  gemodereerd
 3. @ Passant

  Jij vindt dat (het)geweld criminaliteit in Su een halt moet worden
  toegeroepen. Ik wou dat jij de man was, om dit tot stand kon brengen. De pres en zijn VP slapen, om maar te zwijgen over
  de Mini-ster van Jus/pol. De President moet gewoon de schijt aan hebben aan de zg mensen rechten, en de doodstraf herinvoeren. Alle mensen die het normale leven schend gelijk oppakken en elimineren. ”Oog om oog, en tand om tand” zonder aanziens des persoon! Su is vanaf 1975 naar zijn mallemoer gegaan, het land waar het heerlijk toeven was, is
  totaal naar zijn moer geholpen, door een handje vol criminelen! Ik schaam me heel diep om in het vreemde te
  zeggen, dat ik uit Su komt! Het land met het achterlijke regiem hoor je dan ! En ik kan dan niet ontkennen, wat ff googelen, en
  je weet alles!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Gewoon burgermilities in het leven inroepen. Begin jaren 90 in Zuid Afrika ook hetzelfde waarbij vooral mensen uit Pakistan, India en Bangladesh werden vermoord. Vrouwen werden verkracht.
  Na de zoveelste moord sloegen ze de handen in elkaar en werd een burgermilitie PAGAD opgericht. Binnen no time had deze militie veel leden van de straatbendes en ghetto omgebracht met goedkeuring van leger en politie. Zoiets moet ook in dit land gebeuren.


  gemodereerd
 5. Dit is absoluut te gruwelijk voor woorden. De meeste die nog in Su wonen zijn afstammelingen van de duivel, Ik kan me niet bedenken waarom iemand tot zo een daad overgaat.
  Weg met deze rioolratten en met spoed de doodstraf invoeren in Su. Het is mogelijk om dit te doen. SU is geen kolonie meer dus het zou mogelijk moeten zijn.
  Dit is echt om van te walgen en zoals JAcko zegt het is schandalig om te vertellen dat we uit SU komen.
  Gelukkig heb ik mijn laatste reis in 2018 achter de rug om SU te bezoeken. Het boek is toen gesloten want ik ga er nooit meer heen.
  Deze achterlijke rioolratten hebben nog een nog ergere mentaliteit dan de afrikanen in sommige afrikaanse landen.
  Wat een vervloekt volk!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES