zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Aankomst Nederlandse militaire voertuigen in Suriname

VIDEO: Aankomst Nederlandse militaire voertuigen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

In verband met de jungle training van Nederlandse militairen later deze maand in Suriname, zijn er gisteren en vandaag een aantal containers en Nederlandse militaire voertuigen in Suriname aangekomen.

Deze werden in colonnes onder begeleiding van de Militaire Politie vanuit de Jules Sedney Haven vervoerd worden naar de Ayoko Kazerne te Zanderij (BBZ).

Tussen 6 en 12 maart is er Nederlandse militaire activiteit in de haven en het centrum van Paramaribo zichtbaar vanwege de logistieke beweging tussen schip en oefengebieden ten zuiden van Paramaribo.

Deze training vindt voor het tweede jaar op rij plaats in Suriname en wordt ditmaal georganiseerd door het Nederlandse Korps Mariniers. Naast Nederlandse militairen volgen ook een aantal Amerikaanse mariniers de training.

Filmpje:


 
 
 
 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

30 REACTIES
 1. Nemen jullie de baggers, van de vorige regering mee terug AUB !
  Er is ruimte genoeg in ”Nieuwersluis”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. veel materieel voor een jungle training , in een van die containers kunnen jullie toch bouterse in stoppen , want die moet nog in het gevang in Nederland voor drugshandel , neem hem mee , want hier is hij veroordeelt voor moorden met voorbedachte rade , en verdomd hij loopt hier gewoon vrij rond
  mariniers help ons om die duivel in het gevang te krijgen


  gemodereerd
 3. Super mooi omte zien krijg nu een beetje vertrouwen in samen werking met Su en Ned ga zo door regering 🙂


  gemodereerd
 4. Mensen mensen in Suriname. Jullie zullen een vervelende tijd meemaken. Het komen van militaire voertuigen in SME heet training of oefening. Deze mensen komen als voorbereiding om de pro regering. Militairen ruggesteun te geven tegen de militairen van andere groepen. Bouta zal meegenomen worden, zijn groep militairen zouden dan willen optreden, maar de uit Nederland gekomen militairen zijn dan paraat om niet veel bloed te vergieten. Denk ‘ns na. Waarom moeten die lui uit Nederland speciaal in Suriname komen trainen.?? Zou ook in Frans Guyana kunnen. Een deal maken met Frankrijk was als EU-lid gauw geregeld.


  gemodereerd
 5. Geweldig dit! De echte vrienden van dit volk zijn meer dan van warme hartelijk welkom en het is hard nodig om met echte kerels en vrouwen te werken. Het Ned leger zal het leger van Suriname helpen en indien nodig keihard toeslaan. Ik had dit al voorspeld dat ZE Santokhi de hulp in van buitenlandse legereenheden zal moeten inroepen om in ieder geval de rust en orde te handhaven. De fascisten van de beweging schijten nu alle kleuren vooral die zwarte racisten MacDonald en Hooghart zullen na het zien van zoveel goeds een hartverzakking krijgen. Laat MacDonald nu zijn grote mond opentrekken toch.


  gemodereerd
 6. bijlmer man(debby) , jij had geen kloten om in het leger van bouterse te dienen he , jij bent al bang om bouterse in de ogen te kijken , en dan maar lullen uit de bijlmer


  gemodereerd
 7. Suriname heeft hier niets aan. Als de vrachtwagens gevuld waren met landbouwmachines, dan had het wel wat kunnen betekenen voor Suriname.


  gemodereerd
 8. dag des oordeel voor de vp en bouta en zn criminele bende breekt aan ,gods molen maalt langzaam maar zal nooit stoppen.
  broko sweti voor dbb en de vp vluchten heeft geen zin meer.


  gemodereerd
 9. Wat mij betreft mogen ze met scherp schieten op rovers en plunderaars. Ik ben echt benieuwd hoe de criminelen zich gaan gedragen de komende periode.

  Laat de Amerikanen ook maar massaal komen.

  Hopen dat de democratie nu in veiligheid is. De strijd om de oliemacht zal nu heftiger zijn dan ooit tussen de partijen.


  gemodereerd
 10. Ik hoop dat Suriname in ruil voor al dit materieel ddb uitlevert aan Nederland want ttv zijn veroordeling in Nederland was hij Nederlands staatsburger die nooit zonder een soort van vog Surinamer mocht worden op zo een gevoelige positie(hoge militair die zn officiers opleiding niet had afgerond in Nederland) Dus neem hem mee in een container als afvalvracht. Dan pas is jullie jungle training geslaagd.


  gemodereerd
 11. Wat is het stil aan de Patrijsstraat in Leonsberg

  Dit is onderdeel vd NAVO

  Ze trainen overal in de hele wereld, Noordpool in de de extreme koude temperaturen, Sahara extreme warme temperaturen, ondoordringbare tropische landen, zoals Suriname, Jungletrainingen, kusten van landen, marine op zeeen, onderwater met duikboten, Luchtmacht, oa F-35 jachtvliegtuigen, bommenwerpers, ITC, radarsystemen, Kunnen invallen in landen doen met speciale troepen gespecialieerd, vliegdekschepen die in alle oceanen in de wereld zijn, hebben hun ambassades met geheime en inlichtingen dienst CIA, luchtafweer equipmet, enz.ter land, ter water, en in de lucht en de NAVO is wat luchtmacht betreft behoorlijk sterk.

  Kernbommen/ kernwapens hebben ze ook.

  Hun F- 35 maken allerlei moves/ movies in de lucht, salto, schroef, halve schroef beweging, van horizontaal vliegen macht 16 snelheid, binnen enkele seconden 90 graden omhoog stijgen en keren, draaien, combi van moves, voordat je met je ogen geknipperd hebt en dan al enorne km afstanden heeft afgelgd, radar verstoren en ontzichtbasr blijven voor de vijand. raketten en en bommen bij en in het vrachtruim met zich meedragen. Hun vertrek en landen van vliegdekschepen is ook heel snel en om stil van te worden.

  Je kan de NAVO maar beter te vriend houden, want als ze komen met oa hun Navy SEALs, moet je niet denken dat je je achter of in een bananenboom in de Amazano Wilde Kust oerwoud gaat schuil houden. De inlichtingen diensten van oa, CIA, MI6, enz zijn top in de wereld en met hun ITC zijn ze superieur in de wereld en wisselen ook informatie uit aan elkaar.

  Wide Kust man, luitjes jullie zijn maar een kuiken voor hen. Zelf voor poetin zijn ze niet bang en ze zetten hem het vuur nader aan de schenen. If A Mus Bos, Mik A Bos, da heer k. kba.


  gemodereerd
 12. Hele goede zaak, Ondanks dat Suriname onafhankelijk is, de goede band met Nederland zal altijd blijven. Immers in nood heeft Nederland Suriname altijd geholpen ook tijdens de covid periode.
  Goed zo Nederland, we zijn u dankbaar.


  gemodereerd
 13. PRACHTIG PRACHTIG PRACHTIG.

  AUB ACHTERLATEN NA DE TRAINING AUB

  HET WAGENPARK VAN ONZE MILITAIREN STAM UIT 1970. DUS LEUKE DINGEN HEEFT NEDERLAND GESTUURD…………………..PRACHTIG.

  NU VOEL IK MIJ AL EEN STUK VEILIGER TUSSEN AL DIE ABANGIES EN NDPERS


  gemodereerd
 14. @Debby, bedoel je die ouwe tigriekatie zonder tanden. Met deze manschappen kun je niks hoor!


  gemodereerd
 15. @Debby…als je niks goeds tw zeggen hebt, hoi je snater hoor.
  Misschien bedelen familie je spullen. En als NL materieel vaar Sur wil achterlaten zullen we heel blij zijn….dan bespaart NL gele en kan het gebruikt worden voor andere zaken die de manschappen nodig hebben.


  gemodereerd
 16. Trieste zaak dit.. Chan las ing gevaarlijk. Weg met die oud kolonisator, ze hebben ons in de steek gelaten en hun handen volledig van het land af getrokken. Jarenlang was het Bouta die de naam droeg. En konden ze niks voor ons betekenen. Nu is Chan bij ze gaan slijmen en wat krijgen we daarvoor terug??? Militairen… is dit wat Suriname nodig heeft?? @#/(*&£?… opsodemieteren met deze gasten


  gemodereerd
 17. Vreemd staat er iets te gebeuren.
  Zoveel materieel.
  Ik weet bij mijn zoon die hier was voor de jungle training geen matreieel was.
  Dus????????


  gemodereerd
 18. Deze samenwerking, biedt iets”meer” dan enige beschererming, voor het geval dat wij vanbuiten worden aangevallen.
  Misschien, niet voor mij, maar kinderen en kleinkinderen!
  Het kwaad, heeft meerdere gedaantes.


  gemodereerd
 19. Totale aantal inwonertal inwoners van Brazilië is ongeveer: 211.715.973 (2020).

  Bron Wikipedia


  gemodereerd
 20. Ik zou willen dat al die flinke overvallers en plunderaars nu eens wat zou proberen. Dan is waarschijnlijk het probleem direct opgelost.


  gemodereerd
 21. Misschien ook goed om de hele VHP drugsbende ook mee te nemen. Of denken Chan cs dat de VS hen niet doorheeft?. De Amerikanen hebben geduld. Samen met DDB afvoeren naar de VS🫢🫢🫢.
  Verder heeft Nederland genoeg aan haar drugsproblemen in de haven van Rotterdam en in Limburg/ Brabant, waar drugslabs staan.

  Nederland is laf: dit hadden zij moeten doen toen de Guyanezen in 1966 west- Suriname( Tigri), bezetten. Toen was Suriname nog deel van het koninkrijk.
  Hoe naïef zijn wij niet? ( ik ben a-politiek).


  gemodereerd
 22. Voorgaande reacties komen vast van mensen die niet ouder zijn dan 50. Men is niet op de hoogte van de coup die in Nederland voorbereid is en onder leiding van Nederland is uitgevoerd door D.D.B. Waarom denk je dat Mr Rutte dit dossier na 60 jaar pas openbaar wil stellen. Nederland is momenteel drastisch op zoek naar grondstoffen want dat hebben ze niet. Zoals zij decennialang weten te plunderen van andere landen en omdat zij precies op kaart hebben waar de rijkdommen van Suriname liggen is het een makkie. Wanneer zullen wij ons realiseren dat Suriname, NED niet nodig heeft maar dat Nederland , Suriname nodig heeft!!! De ontwikkelingshulp hebben ze nooit volledig uitbetaald, ding o bakka oeng, nanga oeng egi fatoe. Wij Surinamers hebben een verknipt beeld van Nederland. Denk je dat Nederland het goede voor heeft met Suriname? Suriname heeft NED niet nodig. Als Nederland Bouta achter de tralies wilde hebben en ze zelf tien schone vingers hadden was het allang gebeurt. Nederland is mede schuldig aan de december moorden idem de coup.
  Wie houdt de bossen van Su in de gaten?
  Wie heeft hier toestemming voor gegeven.?
  Wist de Surinamse bevolking dat dit ging gebeuren?
  Hoelang zullen deze oefeningen duren?
  Is Suriname het enige land met een jungle? Waarom is er niet gekozen voor Guyana of Brazilië?
  Nederland staat bekend om het stimuleren, faciliteren en financieren van oorlogen in landen, met als doel het land geheel afhankelijk en/of lam te leggen voor lange tijd. Denk niet dat het om DB gaat maar dit is machtlust en hebzucht van één persoon dat zal zorgen dat onschuldige burger wederom de dupe zullen worden, zelfs degene die denken dat ze eeuwig rijk zullen zijn. Chan loopt in dezelfde kuil die hij gegraven heeft voor DB en VP. Nu zijn DB en VP aan de beurt en daarna volgt CS. SUCCES MET JE KARMA!!


  gemodereerd
 23. Surinamers, een verdeeld volk…. Onderhandelen met Nederland en de rest van de wereld is beneden niveau…. Sranang mang…, wereldwijd zijn er veranderingen gaande en jullie zitten te slapen… Ga niet vechten als karate man… Ga onderhandelen…


  gemodereerd
 24. Woehahahaha, wat een angst, soso lafoe!

  Zet hem op Jan-Peter en Dirk-Jan en natuurlijk mattie Jermaine en Joey!
  Ooh ja, ook Joâo-Eduardo en Emílio uit Brazilië doen mee. Top!

  ‘Werken bij Defensie, je moet het maar kunnen!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES