dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie houdt zwaar gewapende man aan in centrum Paramaribo

Politie houdt zwaar gewapende man aan in centrum Paramaribo

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft vanmorgen een man in het centrum van Paramaribo aangehouden, die rondliep in een kogelvrij vest en gewapend was met een zogeheten ‘five-shooter’ en een vuistvuurwapen.

De 28-jarige V.F. werd vrijdagochtend door leden van de Algemene Surveillance Dienst (ASD) aangehouden aan de Waterkant ter hoogte van de Surinaamse Volkscredietbank (VCB).

De politieagenten waren bezig te surveilleren toen hen opviel dat V.F. rondliep zonder uniform met een kogelvrije vest. Ook was hij gewapend met five-shooter en een vuistvuurwapen.

Bij navraag of hij bevoegd was deze wapens bij zich te hebben, bleek dat de man geen buiten gewone agent (BAVPer) is en ook geen deel uitmaakt van een speciale eenheid. Hij werd meteen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding.

Gaande het onderzoek beweerde de verdachte dat hij werkzaam is bij een security bedrijf. Na afstemming met het Surinaamse openbaar ministerie is V.F. in verzekering gesteld voor illegaal wapenbezit. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Ik vraag me af hoe dit mogelijk is, dat mensen met schiettuigen rond-
  lopen. Hoe komen ze eraan, is er dan geen controle in Su aan de grenzen ?
  Is dit soms uit de collectie dat zogenaamd, bij DDB is gestolen indertijd?

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Deze gek moet voor lange tijd van Eenzame Opsluiting genieten. Het wordt steeds gekker in Suriname.


  gemodereerd
 3. Surinaamse Rambo?
  Voor langere tijd uit de gemeenschap verwijderen. Van waar al dat schiettuig?


  gemodereerd
 4. In duitsland gisteren terreur binnen eigenloof gek schiet meerdere mensen dood Duitsland. Suriname wil niet achterlopen ook een gek daar net op tijd gesnapt, echt erg dat dit soort lui vrij met wapens rondlopen.


  gemodereerd
 5. Je vraagt je af hoe gewone burgers aan een legervoertuig konden komen om te gaan plunderen. Veel personen sprongen uit het legervoertuig en gingen vervolgens plunderen. Hoe kan dat? Zijn ze van tevoren opgetrommeld om te infiltreren of om herrie te schoppen? Wie zit achter deze ellende? Wat was het doel hiervan?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES