zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan slaat moeder van zijn kinderen met hamer

Man slaat moeder van zijn kinderen met hamer

-

Does Travel - naar Suriname

 
De 30-jarige Marciano K. is door de politie in Suriname aangehouden nadat hij de moeder van zijn kinderen, met wie hij al drie jaar niet meer samen woont, heeft geslagen met een hamer.

De twee hebben samen drie kinderen die af en toe bij hun vader gaan. Op de dag van Holi Phagwa bracht de moeder twee van de kinderen van 5 en 11 jaar bij hun vader aan de Slagbalstraat. Ze waren in de slaapkamer toen de ouders ruzie begonnen te maken.
 
Marciano bracht zijn ex-partner een paar rake klappen toe. Hij pakte daarna een schroevendraaier, waarna de kinderen hard begonnen te huilen. Hij zette de schroevendraaier weg maar pakte daarna een hamer waarmee hij de vrouw sloeg.

Ze rende gewond naar buiten en riep om hulp. Twee neven van haar ex schoten haar te hulp. Gelijk daarna stapte ze naar de Surinaamse politie en deed aangifte tegen Marciano.

De politie ging na de melding naar het adres van de verdachte. De driftkop werd ter plaatse aangetroffen, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. De ex-vrouw is met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp. Marciano blijft aangehouden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Ik hoop niet dat deze vrouw de klacht intrekt. Laat hem lekker brommen. Ik hoop ook dat de rechter verbied dat de kinderen bij hem gaan. Deze gek draait straks door en doe de kinderen wat aan en dat moeten we voorkomen. Hij heeft al bewezen dat hij een driftkop is niet 100% bij kabesa is


  gemodereerd
 2. Dus kort samengevat, als je een ongeluk op straat moet een visum van
  politie eerst krijgen! En daarna mag je naar het ziekenhuis, want de politie
  is ook Arts. Als hij/zij geen visum geeft, dang yo skrep ! Deze kloothommel
  van een Vader, moet gewoon een klappen met een koevoet op zijn kanis krijgen.
  Dan kan hij ook naar het Mortuarium in plaats van het ziekenhuis gebracht
  worden. Een vader van lik mijn p#k is hij, wie gaat nou een vrouw slaan ????
  Nota bene ook nog eens met een hamer, wat een slappe p#nis is hij man !!!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. De mannen worden alsmaar gekker. Ga je tijd nuttig besteden. Doe leuke dingen met je kinderen.


  gemodereerd
 4. Vrouwen leer bij een man te blijven hoe gek hij ook is want je ziet wat er van kan komen wanneer je zomaar op een dag wil gaan feesten en je kids ff dumpen bij de vader kan voor spanningen zorgen. Probeer te blijven met degene met wie je start en zorg dat je kinderen in een echt gezin kunnen zijn ipv mama elke keer zien met een andere man voor financiële steun.


  gemodereerd
 5. hans oh , het zijn juist die mannen die weggaan , want dat ras heeft niet aan een vrouw genoeg , en ze willen heel veel kinderen , maar voor de kinderen zorgen , ho maar dat doet de vrouw maar , iemand zei hier al , dit soort mannen moet men kelen , en dat kennen ze toch van vroeger


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES