zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieArrestanten bij controle in cellenhuis Geyersvlijt flink afgetuigd

Arrestanten bij controle in cellenhuis Geyersvlijt flink afgetuigd

-

Does Travel - naar Suriname

Een aantal arrestanten is vrijdag tijdens controle in cellenhuis Geyersvlijt in Suriname flink afgetuigd, nadat er steekvoorwerpen, drugs en mobiele telefoons op hen werden aangetroffen.

Vernomen wordt dat drie arrestanten vanwege de opgelopen verwondingen per ontboden ambulance zijn vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Meester Nibte die toevallig een bezoek bracht aan haar cliΓ«nten, bevestigt tegenover Waterkant.Net dat ook cliΓ«nten van haar zijn mishandeld.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het Surinaamse Openbaar Ministerie reeds op de hoogte is over dit geval. Zelfs de wetsdienaren van Geyersvlijt reageren geschokt en verbaasd over het gebeuren.

Bij de controle in de cellenhuizen zijn heel wat spullen op de arrestanten aangetroffen en in beslag genomen door de politie onder leiding van een inspecteur:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

20 REACTIES
 1. Die inspekteur moet uit het korps getrapt worden. Zijn de spullen uit de lucht gevallen?? Hoe komen ze in de cellen?? Internationaal moeten ze jullie vr ht gerecht slepen


  gemodereerd
 2. Het beste zou zijn deze lieve mensen niet af te tuigen, maar het gestolen waar in hun k.nt te duwen. Met of zonder harde hand.


  gemodereerd
 3. Als agenten zich wanen in een politiestaat dan gaan ze willekeurig mensen aftuigen voor het minste of geringste.

  Er zijn andere straffen toch denkbaar dan het in elkaar slaan van mensen die in DETENTIE zijn, lijkt mij?


  gemodereerd
 4. Bij elke cellenhuis in suri heb je dit probleem. De bewakers zelf zijn slachtoffers van ons verziekte politiek systeem. Wat is hun maand salaries?????. Denk je dat ze hun werk goed doen. Ze gaan werken om voor hun zelf en gezin te zorgen. Dus bij controlle dan begin de frustratie.


  gemodereerd
 5. Ach dit vindt iedereen zielig maar wanneer deze beesten in je huis komen hebbem ze geen genade. Zelf kinderen en babies dreigen ze te vermoorden. A bug gi deng….laten ze voelen hoe het is


  gemodereerd
 6. Maar dat er zoveel verboden spullen wprden gevonden bij arrestanten zegt ook iets over de controle daar. Worden pakketten doe achtergelaten voor arrestanten niet gecontroleerd??? Soms werken politie zepf mee in ruil voor geld…laten ze eerst binnen het korps kijken wie meewerkt hieraan


  gemodereerd
 7. Laat ze eens ook voelen wat ze de bewoners aandoen als ze hun huizen binnen dringen en de bewoners half dood slaan


  gemodereerd
 8. Nibte was aanwezig dus zelf kunnen constateren dat als je fout zit je een stevige Surinaamse koti go krijgt.


  gemodereerd
 9. Een blauwe oog is geen mishandeling, een afgezaagde ledemaat is pas een
  mishandeling. En dat mis ik helaas hier, terwijl dat had moeten gebeuren !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 10. goed gedaan boys , want morgen zijn ze vrij he madam , zo ze hebben toch nog straf gehad , madam jij was te laat he


  gemodereerd
 11. Goede actie van de zonen van de Hermandad. Deze laffe daders doen niks anders dan slachtoffers mishandelen en aftuigen.


  gemodereerd
 12. Zo zo op de laatste foto is duidelijk te zien dat billeman een flinke kotigo heeft gehad. Kijk hiervoor was ik altijd bang als er werd gezegd mi o koti ju go dat ie no mang sdong wang wiki langa. En toch mensen laten we mekaar geen mietje noemen want op de lagere school was er indertijd een onderwijzeres met dezelfde achternaam als de vorige voorzitter van het parlement die “Switie” vlot hanteerde als de kids geen huiswerk hadden gemaakt. Deng meid fu van Dijk bing wreed tu dus sang na ding skowtu fu now? Soso vriendje en koti go fu trawang so .


  gemodereerd
 13. Hier is nibte weer in beeld, zij ligt op de loer om haar slag te slaat.Deze is getrouwd met de OM en heeft veel macht.De kassa rinkelt.


  gemodereerd
 14. Goed zo, wiep deng mars boeng…..afhakken de ledematen bij roof…en ophangen bij verkrachting/moord..

  Ze zitten daar niet voor niets……..


  gemodereerd
 15. Goed zo… aftuigen deze riool ratten. Niet voor niks zitten ze daar. Dit zijn zware criminelen die alleen in 1 ding in hun kronto kop hebben.
  Dan nog gangster gaan spelen in de bajes…Foei! Dan verdien je idd een flink pakslaag. Nibte had ook een paar klappen moeten krijgen op dat snoetje van haar.

  De mensen die ineens het zo zielig vinden hebben nog nooit met dit soort rioolratten te aken gehad. Maar wees niet bang hoor dat je bespaart wordt want binnenkort komen ze bij jou thuis een bezoekje brengen en wellicht dreigen ze jullie kinderen of kleinkinderen in de fik te gooien.

  Idiote Debbie, begin je huisdeur maar maar wagenwijd open te houden, want je rioolrat vriendjes komen eraan.
  Misschien raken ze niet eens aan want je bent toch zo een walgelijk wijf.
  Dus succes!


  gemodereerd
 16. @Debby : geen neven van toch? a kies ding mooi, het zijn beesten geen arrestanten.


  gemodereerd
 17. @Moen/Jacobs en Wat
  ja hoor dat πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘


  gemodereerd
 18. De surinaamse politie doet nog wat een flinke rammel geven en alles afpakken. Vele boeven in nederland nadat hun gestolen, verkracht, of gemoord hebben krijgen hun in nl van zeer hogerhand goede bescherming en zitten hoog en droog en in een villa te genieten in belgie frankrijk, duitsland etc allemaal waren eerst zware criminelen boeven in nl maar met behulp van hogerhand zelfs tot in hongarije in luxe leven de politie in nl de hele klote boeven zooi is slecht en doof en blind, witte miep en witte piet etc hebben 2 gezichten 1 eerlijk en 2e zeer duister. Ook de bruine en zwarte pieten en miepen niet te vergeten.


  gemodereerd
 19. Beste forumschrijvers.
  Eindelijk gebeurd er iets goeds. En regelmatig hadden jullie veel kritiek op de wetshandhavers. Deze gasten zijn echt geen lieverdjes. Willen jullie weer beroofd, bestolen of thuis overvallen worden door deze gasten en flink afgetuigd worden. Dan denk ik dat jullie weer 100 graden zullen bij draaien. Het is geen pretje om deze gasten tegen het lijf aan te lopen.
  Dit optreden moeten vaker plaatsvinden.
  Bij het opsporen van onregelmatigheden, broek eraf, over de bank heen over de buik en met een harde lat de zweepslagen op de billen. En geloof mij dat dit goed gaat helpen. In India bijvoorbeeld, heeft de politie geen wapens. Wanneer ze je één keer gaan gaan zwepen met hun stok, dan zul je in het vervolg van je leven nooit meer kattekwaad gaan uithalen. Einde oefening!!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES