Lichaam dood gevonden vrouw vertoont letsel aan nek en onderkaak

3
Dood gevonden vrouw heeft letsel aan nek en onderkaak
Uitgebreid onderzoek op de plek waar de vrouw dood werd aangetroffen.

De politie in Suriname weet nog niet wie de vrouw is, die woensdagmiddag dood in een looppad langs de Kanangalaan te Cul werd aangetroffen. Bekend is wel dat ze van Hindoestaanse komaf is en dat er letsel rond de nek en onderkaak werd aangetroffen.

Op basis hiervan bestaat het vermoeden dat er sprake zou kunnen zijn van wurging.

De vrouw, die een grijze lange broek en groene bloes aan had, is vermoedelijk gedumpt op bovengenoemde plek. Ze werd door voorbijgangers aangetroffen waarna zij de politie alarmeerde. De weg werd daarna voor enige tijd aan weerszijden afgesloten in belang van het onderzoek.

Volgens de eerste informatie zouden buurtbewoners schoten hebben gehoord waarna een donker gelakt voertuig met gierende banden richting de Letitia Vriesdelaan met hoge snelheid reed. Er zijn echter geen verwondingen op het lichaam aangetroffen.

Het ontzielde lichaam is ter obductie in beslag genomen om de exacte doodsoorzaak vast te stellen. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie, die belast is met het verdere onderzoek.


3 REACTIES

 1. Toen ik dit bericht las kon ik gelijk de etnische afkomst van deze vrouw raden.
  Wat gebeurd er met onze Hindoestaanse broeders en zusters. Ze plegen zelfmoord en/of vermoorden hun partner, familie of vrienden. Dit is beangstigend en de laatste tijd schering en inslag

  Vorige week nog een jong stel en nu weer moord op een Hindoestaanse Vrouw.
  Ik verzoek de regeringsleiders de Hindoestaanse vrouw beter te beschermen. Hierin is JusPol ook nalatig. Deze vrouwen moeten net als de creoolse vrouw bij hun opvoeding weerbaar worden gemaakt tegen huiselijk geweld of geweld binnen de relationele sfeer.

  Hindoestaanse ouders let op uw volwassen en getrouwde dochters. Kom voor ze op. Leer ze om gelijk melding te maken van bedreiging en mishandeling.
  Hindoestaanse broers let op je zussen, nichten en wie dan ook van het vrouwelijk geslacht.

  President Chan Santokhie onze mensen slachten zichzelf en anderen af en je doet niets.
  Er blijven straks minder mensen van ons soort over om in 2025 op de VHP te stemmen.

  Dit is een serieuze roep om hulp
  Help!!!
  gemodereerd

 2. Er zijn mannen die geen vrouw kan vinden en zijn aangewezen op Krabbesteeg of elders afhankelijk van de diepte van de zakken.En dan zijn er lomperds die vrouwen vermoorden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.