Bestuurder die meisje doodreed stapte uit om te kijken naar schade en sloeg op de vlucht

6
Bestuurder die meisje doodreed stapte uit om te kijken naar schade en sloeg op de vlucht

De bestuurder van het wit gelakt busje dat betrokken was bij de dodelijke aanrijding in de nacht van dinsdag op woensdag in Suriname, heeft zich nog niet aangemeld bij de politie. Na het ongeval reed de man hard weg en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.

Volgens een ooggetuige reed het voertuig over de Bomaweg komende vanuit de Welgedacht C-weg gaande richting de Welgedacht A-weg. De bestuurder zou de 13-jarige Avanaisa Rowly op het linker trottoir hebben aangereden. Een jongen die samen met haar en een ander meisje liep kon een van de meisjes vroegtijdig wegduwen en zich in veiligheid stellen toen hij zag dat het voertuig in hen afkwam.

Avanaisa kon helaas niet gered worden en werd door het busje aangereden. Het slachtoffer werd enkele meter verder meegesleurd.

De bestuurder zou volgens een ooggetuige uit de bus gestapt zijn om naar de schade van het voertuig te kijken. Toen de jongen naar hem toe rende stapte hij in het voertuig en reed hard weg richting Welgedacht A-weg.

Een ambulance werd ingeschakeld maar bij aankomst bleek dat Avanaisa het leven reeds had gelaten. Een arts stelde de dood officieel vast waarna het lichaam in afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag is genomen voor obductie. Aan de aanhouding van de bestuurder wordt hard gewerkt.

De politie van Boma was ter plaatse voor onderzoek en zal zoals gebruikelijk de zaak overdragen aan Verkeersunit Regio Midden voor verder onderzoek.


6 REACTIES

 1. Triest. R.I.P lief meisje.
  De veroorzaker mag wat mij betreft 80jr straf krijgen…gewetenloze vieze rat!
  gemodereerd

 2. Zulke bestuurders die op de vlucht slaan zouden ze niet moeten arresteren doch op de vlucht hun kleingeld betalen / teruggeven met enkele grammen koper / lood
  Wat laf en een in en in trieste zaak
  gemodereerd

 3. Ik las ergers 23.55 gebeurde dit. Jonge meisjes van 13 jaar op straat??
  Herl erg dat zoiets gebeurt is.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.