zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentPhagwa Festival op Onafhankelijkheidsplein met sterke line-up

Phagwa Festival op Onafhankelijkheidsplein met sterke line-up

-

Does Travel - naar Suriname

Na drie jaar is er vandaag weer het Phagwa Festival op het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo. De toegang is gratis en organisator Hardcore Entertainment Suriname heeft een sterke line-up neergezet.

Er zullen onder andere optredens zijn van de Nederlandse sensaties Frenna, Freddy Moreira, Senzy, hayh Martina en KM en uit Suriname Jardell Rose, No Merxi en Goodvibezz.

Het geheel start om 15.00 uur. Eten en drinken van buiten is verboden. De organisatie roept de totale Surinaamse samenleving op om als een natie in harmonie de dag te komen vieren op het Onafhankelijkheidsplein.

Het Phagwa Festival op het plein werd traditioneel georganiseerd door Lustig Events, maar die kreeg na jaren investeren in het concept, ineens in 2019 geen vergunning van de overheid. Lustig moest daardoor uitwijken naar de Boulevard aan de Anton Dragtenweg.

Vandaag zal op de Boulevard het 12-jarig bestaan van het festival uitbundig gevierd worden met lokale en buitenlandse artiesten.

In verband met de geplande activiteiten vandaag op verschillende locaties in en rondom Paramaribo zullen er diverse wegomleggingen plaatsvinden. Bekijk hier de omleidingsroutes.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Hoe arm het land ook is, op feesten wordt niet bezuinigd. Heeft het volk hier baat bij? Vraag ik mij af!
  Of kan het geld niet beter aan de armen besteedt worden??.. of aan schoolkinderen? Etc….


  gemodereerd
 2. Onafhankelijkheidsplein wordt vernield. Dat mag wel.
  Er moet 1 moment komen van paniek en vele doden zullen vallen daar. Dit is echt idee van idioten.


  gemodereerd
 3. @moengo
  Geweldige gedachte maar is het dan niet beter om de vele wekelijkse feesten in de ban te doen en het geld dar daarmee bespaard wordt aan armoede te besteden?


  gemodereerd
 4. Ik zag berlden. De bromkie djarie bestond overwegend uit creolen(echt jongeren) en blanken. Enkele mixen ertussen. De mensen om wie het feest gaat waren thuis en feesten in hun kring.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES