Verdachten kort na straatberoving klemgereden en aangehouden

7
politie op locatie
Archieffoto

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben in de nacht van zaterdag op zondag 5 maart drie verdachten kort na een straatberoving klemgereden en aangehouden. Dit gebeurde aan de De Boerbuitenweg in Suriname.

Vernomen wordt dat het 31-jarige slachtoffer B.A. van het werk naar huis liep. Aan de Selderiestraat werd hij door drie mannen gezeten in grijs gelakte Toyota Allion klemgereden. Volgens het slachtoffer was één van hen gewapend met een gasbuks.

Onder bedreiging van het wapen maakten de rovers een mobiele telefoon, bankpasjes en zijn identiteitskaart buit. Na de daad reden de rovers weg. Het slachtoffer vroeg een voorbijganger hulp, die vervolgens de Surinaamse politie inschakelde. Daarbij werden ook en de bijzonderheden van de vluchtauto van de verdachten doorgegeven aan de politie.

Het lukte de sterke arm om het voertuig te De Boerbuiten klem te rijden. Er werden drie verdachten te weten Ritesh B., Wiresh B., Klevin S. in de wagen aangetroffen en aangehouden.

Bij onderzoek in de auto werd een gasbuks aangetroffen en in beslag genomen. Bij confrontatie herkende de benadeelde de verdachten positief. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het trio in verzekering gesteld.


7 REACTIES

 1. mooi…wegzetten voor lange tijd. Top van KPS dat ze zo snel zijn gepakt. Aan de namen te zien zijn het blijkbaar geen rasgenoten van mij…gelukkig. Lastig dat ik zo een opmerking moet maken maar anders denken we dat alleen mijn rasgenoten criminelen zijn en de rest is heilig.
  Maakt niet uit welk ras je bent…iedereen die crimineel is moet keihard gestraft worden
  gemodereerd

 2. Maak voor mij echt niet uit welk ras of geslachtsdeel. Als de titel hierboven zou zijn “Verdachten kort na straatberoving klemgereden en doodgeschoten” zou ik tevreden zijn en geloof me duizenden toeristen, diaspora, detailhandelaren en investeerders ook.
  gemodereerd

 3. Wilco, uitzondering op de regel noh? Als je bevooroordeeld bent kan je alles wat fout is in je eigen groep en alles wat goed is in andermans groepen een uitzondering noemen. Wanneer iemand uit jouw groep zijn partner mishandelt is dat een uitzondering. In Sranan tongó zouden we zeggen; ‘ala busmeti é nyan ksaba, má ná kon-koni wawan é tyar á nén’.
  gemodereerd

 4. @ slachtoffer van roofoverval

  Helemaal met je eens niet voor 100 maar voor 10. 000 % .
  Deze soort klootzakken, moeten ze met wortel en tak ver-
  nietigen, ongeacht etnische achtergrond !!!! Ik heb meer respect
  voor de honden van mijn buurman, dan voor deze loser. Kogels kosten
  geld, het Bosje Brug is gratis. Deze soort gedrochten mogen zich niet
  voortplanten dus, uitroeien die hap!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. slachtoffer van roofoverval , wij hier in Suriname zien geen toeristen , diaspora , detailhandelaren en ook geen investeerders , Suriname is een crimineel land geworden door die uitspraken van de bekende massamoordenaar
  gemodereerd

 6. In 10 jaar wanbeleid is t land veranderd in een soort wetteloze gangstershit. Tip : opzetten van Werkkampen als straf. En echt niet gangsters gaan laten zitten in overvolle onhygiënische politiecellen of Santo Boma. Opzetten van strafwerkkampen en gelijk daar beginnen met reclassering/rehabilitatie en resocialisatie. Wie niet veranderen wil kan permanent blijven wonen in zo’n strafkamp met openbare tewerkstelling als soort chaingang. Grote kannonskogel aan je enkels en werken maar.
  Kunnen die luilakken van OW op een andere manier worden ingezet.
  Maar ik klets want als ze eens langs de straat bevrijd zullen worden door hun kompanen buiten dan is t weer grote shit.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.