zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan doodgestoken na ruzie met oom en neef

Man doodgestoken na ruzie met oom en neef

-

Does Travel - naar Suriname

Een ruzie tussen een 43-jarige man en zijn oom en diens zoon, is geëindigd in een dodelijke steekpartij. Dit drama deed zich maandagmorgen voor nabij Moengo op de Oost-Westverbinding ter hoogte van kilometer 59.

Uit het onderzoek van de Surinaamse politie blijkt dat het slachtoffer Harvey Misiedjan in een woordenwisseling was geraakt met zijn oom Louis M. Die beschuldigde het latere slachtoffer van diefstal. Louis en zijn zoon besloten Harvey om rekenschap te vragen, hetgeen ontaardde in een vechtpartij.

Tijdens het gevecht zou het aangevallen slachtoffer door zijn oom verwond zijn met een mes. Harvey raakte bewusteloos en kwam na enige tijd weer bij. Hij stond op en begaf zich in zijn woning (foto). Niet lang daarna overleed hij.

De politie van Moengo kwam ter plaatse voor onderzoek en heeft de steekgrage verdachte afgevoerd. Het lijk wordt na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Geen dialoog mogelijk ???? Sorry, maar dit is te gek voor woorden !!!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Die oom dacht zeker dat hij eventjes snel het werk van de politie zal doen, en zijn neef voorgeleiden. Terwijl hij zit te brommen, zal iemand anders wel voor zijn vrouw zorgen.


  gemodereerd
 3. Oom en neef: Taalgebruik, omgangsvormen, tussen familie en hebzucht, zogenaamd ‘eeuwenoude ‘ tradities veranderen vrij soepel in deze precaire situatie in het land. Weliswaar, gaat het soms met horten en stoten.

  Ergens, gelezen en van velen gehoord: Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Maar soms (vaak) is je naaste familie je dodelijkste vijand.

  De dader, werd aangetrokken door het kwaad. Het komt regelmatig voor dat het kwaad van iemand op de loer ligt, en zijn hebzucht kent echt geen grenzen.

  Ik, raak steeds bewuster van dat personen, die het dichtst in mijn omgeving staat een duivel in vermomming kan zijn, ook betrap ik mezelf, dat ik het te laat zie aankomen!

  Ik wens beide families, sterkte en veel wijsheid toe.


  gemodereerd
 4. Om het minste of geringste vermoorden ze je tegenwoordig in niet meer zo switi Sranan.


  gemodereerd
 5. Wat een moordende familie altijd surinamers hun hebben nooit gemeenschap alleen maar elkaar zoveel mogelijk uitroeien waar ook ter wereld zo erg triest mang. Veel sterkte voor familie.


  gemodereerd
 6. Correctie, Ik bedoelde gemeenschapszin positief zijn. Om elkaar geven iets betekenen voor de gemeenschap niet elkaar uitroeien samen b.v. Samen voetballen etc. Ik lees veel trieste voorvallen hier, zo jammer altijd surinamers.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES