dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken automobilist veroorzaakt twee aanrijdingen; knalt tegen schutting bij achtervolging

Dronken automobilist veroorzaakt twee aanrijdingen; knalt tegen schutting bij achtervolging

-

Does Travel - naar Suriname

De 37-jarige automobilist Randy P. (37) is afgelopen vrijdagavond in de boeien geslagen, nadat hij twee aanrijdingen veroorzaakte en tegen een schutting knalde aan de Ephraimzegenweg in Suriname. Dit gebeurde omstreeks 22.30u.  
 
Uit het onderzoek blijkt dat Randy vanuit de Nieuw Weergevondenweg de Indira Gandhiweg opreed. Hij reed in de verboden richting en veroorzaakte daarbij een aanrijding op de voormelde hoek. Hierna reed hij door.

De benadeelde zette een achtervolging in. Tijdens de vlucht ramde Randy een ander voertuig aan de Ephraimzegenweg ter hoogte van Leliendaalweg. Ook deze benadeelde zette een achtervolging in.

Uiteindelijk verloor de dronken autobestuurder de controle over het stuur en knalde tegen een schutting. Hij probeerde weg te rijden, maar werd klemgereden en daarna door de benadeelden aangehouden.

Toen hij aan de ingeschakelde politie werd overgedragen, kon hij geen bescheiden tonen en ging flink tekeer. Uiteindelijk is hij in de boeien geslagen (foto) en afgevoerd naar het politiebureau. Randy is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Waarom niet eerst de pleuris slaan en daarna, de politie bellen ????

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Hopelijk worden de benadeelden niet ook benadeeld door de verzekeringsmaatschappij en de spuiter


  gemodereerd
 3. Alweer zo’n type, geen rijbewijs, denk dat ze een wet moeten maken zonder bescheiden srd100.000 boete of 5 jaar gevangenis. Zul je zien wie dan aan de regels houd want deze figuren kennen geen regels. Een aantal komen uit t bos en willen ook racen op de weg en stappen zo in een auto achter t stuur om stoer te doen. Echt gevaarlijk voor andere eerlijke weggebruikers en regering/dna doet nog steeds niks met zulke gevaarlijke criminelen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES