maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijStichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling heeft nieuwe Raad van Bestuur

Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling heeft nieuwe Raad van Bestuur

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) heeft op vrijdag 3 maart de nieuwe Raad van Bestuur van de Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO) ge√Įnstalleerd.

De raad is onder voorzitterschap van de onderdirecteur Arbeidsmarkt/AWJ, Naomi Esajas-Friperson, aangesteld voor een periode van twee jaren. Bij deze gelegenheid heeft de bewindsman het bestuur veel kracht en wijsheid toegewenst om de SAO tot grotere hoogtes te brengen.

De minister ziet graag dat de stichting haar vleugels uitslaat naar alle districten toe, waardoor vooral jongeren en vrouwen in verafgelegen gebieden zodoende in de gelegenheid worden gesteld om in hun vertrouwde omgeving een vak te leren.

Met de opgedane kennis en bijgebrachte competenties, is minister Mac Andrew ervan verzekerd dat deze groepen hun brood zullen weten te verdienen, hetzij als werknemer, hetzij als zelfstandige.

De minister benadrukte dat de SAO een belangrijk beleidsinstrument van het ministerie is, in zowel het streven naar werkgelegenheid voor de beroepsbevolking als het streven naar het sociaal en economisch weerbaar maken van kansarme en risicojongeren.

In de raad hebben verder zitting: Madhoeri Moenesar (Jeugdzaken/AWJ), Dimitri Lemmert (VSB), Ronald Hooghart (Bond SAO), Wartiem Moehamad-Kartosoewito(RAVAKSUR), Izaak Hill (ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur en als notulist aan de Raad toegevoegd) Shoblinadebie Chotkan- Somai (Arbeidsmarkt/AWJ).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. leek er zal niets ontwikkeld worden , want die nps minister gaat toch weg , zijn partij de nps heeft zich toch terug getrokken uit de coalitie , en die minister van onderwijs is ook van de nps en gaat toch ook weg , oh daarom gaan al die bonden staken , nou leek einde onderwijs en het einde van Suriname is in zicht


  gemodereerd
 2. Waarom zit die hooghart in het bestuur.
  Met ouwe koeien is het slecht hazen vangen.

  Google nou eens een keer zelf, is goed voor de ontwikkeling v je hersenen.


  gemodereerd
 3. Het benoemen van nieuwe leden in de raad van bestuur van de SAO voor twee jaar is een formaliteit.
  Leek, als jij het echt wil weten, pak jouw mobieltje en ga vragen stellen.
  In de tekst staat duidelijk wat het werkterrein is van de SAO.

  Googlen is kan ook slecht zijn voor jouw gezondheid, dus als je geen hartproblemen wil hebben of iets anders, niet zoveel googlen. Kijk naar de jeugd, kennis niveau is om te huilen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES