dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit SurinamePolitie: 'Man stak echtgenote en dwong haar vervolgens om verdelgingsmiddel in te...

Politie: ‘Man stak echtgenote en dwong haar vervolgens om verdelgingsmiddel in te nemen’

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft vanmorgen een officieel bericht met meer informatie naar buiten gebracht over het echtpaar Rupesh Soekha (36) en de Sweta Hiralal (24) dat vrijdag om het leven kwam na ruzie, gevolgd door een steekpartij en inname van een verdelgingsmiddel.

Volgens de Surinaamse politie heeft het voorlopige onderzoek uitgewezen dat de man zijn vrouw met een scherp voorwerp twee steken toebracht in haar onderbuik. Hierna hebben zij samen een hele fles verdelgingsmiddel gedronken. Rupesh verklaarde dat hij zijn echtgenote onder dwang een cup van het verdelgingsmiddel heeft toegediend, waarna hij drie cups van het middel heeft leeg gedronken.

De aanleiding hiervoor was een ruzie die zij twee dagen terug hadden gekregen, waarna zijn echtgenote met de twee kinderen bij haar moeder haar intrek had genomen. Daar hij zich niet kon verenigen met het besluit van zijn vrouw, haalde hij haar donderdag weer op bij zijn schoonmoeder.

Hij bracht haar vervolgens naar aan de Tawajariepolderweg in het distrikt Wanica, alwaar hij zijn vrouw met een scherp voorwerp heeft gestoken. Een man waarschuwde de politie die ter plaatse ging. Aan de Herman Breidelweg trof de politie een grijs gelakte voertuig aan, waarin de twee zaten.

Sweta was niet aanspreekbaar en had aan haar rechter onderbuik een verwonding waaruit er bloed sijpelde. Ook werd er op de vloer van de auto waar de bijrijder zat een lege fles gevonden waarin het verdelgingsmiddel was. Met een visum van de politie werd het echtpaar voor medische behandeling, door familieleden vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Rupesh kwam kort daarna in de ziekeninrichting te overlijden, terwijl de vrouw enkele uren hierna ook de geest gaf.

Het voertuig van het echtpaar werd hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen. De ontzielde lichamen van Rupesh en Sweta zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Vandaag vind de uitvaart plaats.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Zelf met zulke gevallen wil dat ziek WATje politiek bedrijven. Er moet wel gekeken worden wat de reden is waarom steeds meer zulke gevallen plaatsvinden. Ik denk veel jaloezie en overspel vooral in Suriname aanwezig is. De arme of minder bedeelde mannen raken hun vrouwen kwijt aan geldstrooiers. Vrouwen zijn geen vrouwen meer die arm willen sterven met hun echtgenoot. Wat ze op tv zien willen ze in realiteit, maar zo zit de wereld natuurlijk niet in elkaar. Misschien moeten ze fb uit de lucht halen en andere sociale medium die voor losbandigheid zorgen.


  gemodereerd
 2. Dringend cultuur verandering nodig bij vooral de hindostaan met hindoeïsme als godsdienst.
  Het denken dat wanneer je getrouwd bent met een vrouw dat ze jouw eigendom is geworden.
  De bezitters drang van zulke stront soort mannen moet nou eindelijk terug gedrongen worden.
  Als je zo graag dood wilt, een strontzak minder, maar laat die vrouw met rust en drink alleen je rommel.


  gemodereerd
 3. A saka saka! Wat een wrede dood voor dat mensen kind.
  Ja, zo gaat het! Als je mij niet wil, dan krijgt niemand anders je. Wat ze ook gedaan heeft, niemand mag voor rechter spelen.

  Vrouwen, elke dag wordt er ergens op de wereld een vrouw vermoord door haar partner.
  Als een man je met de dood bedreigd, geloof hem!
  Long. Go soekoe jepi.
  Laat jij niet de volgende zijn. Blijf niet in een geweldadige relatie zitten.
  Jammer genoeg zijn niet alle familieleden hulpvaardig.


  gemodereerd
 4. verdomd toch hadden ze kinderen , wat in een eerder bericht niet was aangegeven , die kinderen moeten goed opgevangen worden , want dit drama zal hen hun hele leven bijblijven , klootzak jij hebt je vrouw van het leven beroofd en dan de hand aan je zelf gelegd , en het leven van de kinderen verwoest , klojo ,klootzak


  gemodereerd
 5. Nu niet de held gaan uithangen met je zwakke koskosi WATje. Jij meent het niet met de kinderen en het liefst geef je je ex lover bouta weer de schuld. Zeg eens iets zinnigs ziek mannetje


  gemodereerd
 6. Nou LOL, je kan liever een Godsdienst aanhangen waar duidelijk wordt gemaakt dat een man boven de vrouw staat en de vrouw tenminste haar positie kent in het huwelijk. Anders krijg je net als bij de creolen heel veel 1 ouder gezinnen, want de vrouwen kennen vaak hun rol niet. Jij bent een verdwaalde westerling met een leef en laat leven lbtq mentaliteit. lol


  gemodereerd
 7. In het hindoeïsme zijn de man en vrouw gelijkwaardig. Soms wordt de vrouw zelfs boven de man afgebeeld. Niet voor niks dat hindoes veel waarde hechten aan MOEDER aarde, MOEDER natuur, koeien als moederfiguur. Durga, Lakshmi, Saraswati etc. als beeltenis van GOD.

  Dus iedereen die denkt/zegt dat vrouwen minderwaardig zijn in het hindoeïsme, mogen zich beter gaan onderwijzen voordat ze deze onzin gaan uitkramen. Dit soort zaken komen net zovaak voor bij de andere bevolkingsgroepen, al dan niet vaker. Vingertje wijzen naar de hindoestaanse gemeenschap is een mooie manoeuvre om af te leiden van de problemen/schade/schande die andere bevolkingsgroepen aan ons land hebben toegebracht.

  Neemt niet weg dat dit een zeer trieste situatie is. Condoleances voor de nabestaanden.


  gemodereerd
 8. @Lol,

  Bij de Hindoes is het gebruikelijk dat men trouwt voor heel het leven met dezelfde partner. Wisselende partners zoals bij anderen is niet aanbevolen, hoewel vele Hindoes de anderen kopiëren.
  Wat betreft bezit, reeds 5.200 jaar geleden was hierover al gediscussieerd in de Mahabharat. De conclusie was dat een vrouw geen bezit is van de man, wel een bondgenoot op het bewandelen van de weg van Dharma.
  Wat mensen er in de praktijk zelf van bakken is wat anders dan wat de Dharma aangeeft.
  Veelwijverij zoals bij M’s en C’s wordt niet aanbevolen.


  gemodereerd
 9. Wat een idiote opmerkingen hier weer, maar dat zal altijd zo blijven!

  Wat heeft het ras en geloof hiermee te maken.

  Deze laffe daden vooral voortvloeiend uit jaloezie, overspel, depressie etc heeft niks met geloof en cultuur te maken. Het komt helaas overal voor onder de mensen ongeacht kleur en religie.

  Zie en lees nu maar het volgende artikelen:
  – Moordverdachte en betrokken auto achterhaald door politie
  – Moordenaar van Myrtle Bons doet zelfmoord poging.

  Surinamers zitten vol haat en jaloezie onder mekaar.
  Altijd maar elkaar afkraken en neerhalen.

  Dus met andere woorden “niks” geleerd van eenheid.


  gemodereerd
 10. Oh ja, kijk eens wat ik nog meer tegenkom hier o DWT.
  Goed opletten rassen haters:

  – Man schoot vrouw in pompstation dood ‘omdat zij bukkende beweging maakte’

  – DWT: ‘Surinaamse Kawinazanger vermoordt partner met messteken’

  ik heb genoeg van jullie gelul over hindoestanen dit en hindoestanen dat. Jullie lijken wel een stelletje dementerende apen die de realiteit niet meer kunnen vatten.
  Ga zo maar door….


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES