maandag, april 15, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentJörgen Raymann komende weken in voorstelling 'De Ramadan Conference'

Jörgen Raymann komende weken in voorstelling ‘De Ramadan Conference’

-

Does Travel - naar Suriname

Na drie jaar is De Ramadan Conference weer terug in het theater en dit keer is cabaretier Jörgen Raymann ook van de partij. Vorige week waren de eerste try-outs en vanavond is de voorstelling te zien in Rotterdam.

De Ramadan Conference is een jaarlijks terugkerende productie. Creatief brein en initiatiefnemer Anuar brengt ieder jaar, in een steeds variërende samenstelling, een voorstelling in aanloop naar de Ramadan.

Samen met Jörgen Raymann, Fuad Hassen en Mouna Laroussi deelt Anuar hilarische verhalen, improvisaties, sketches en herkenbare typetjes. En allemaal met de boodschap: ‘Kom weer nader tot elkaar en heb je naaste lief!’. Gegarandeerd buikpijn van het lachen.

Jörgen Raymann groeide op in Suriname waar moslims, christenen en hindoes in harmonie met elkaar samenleven en ook elkaars feestdagen vieren, schrijft De Kanttekening. Zelf is Raymann katholiek opgevoed, maar zijn schoonmoeder is moslima. “Ons doel is om een verbroederende voorstelling te maken voor iedereen, want er is zoveel polarisatie in de samenleving”, vat Raymann samen.

Vanavond is de Ramadan Conference om 19.30u te zien in Theater Zuidplein. Daarna is de voorstelling nog bijna drie weken door het hele land te zien. De laatste zal op 21 maart in Theater de Meervaart in Amsterdam zijn, een dag voordat de islamitische vastenmaand begint.

Kijk voor meer informatie ook op www.deramadanconference.nl

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Ik vraag mij af waarom er zoveel meer aandacht gegeven wordt aan de Ramadan dan aan de Lijdenstijd en het vasten.
    Straks zal ook het Suikerfeest meer aandacht en inhoud krijgen dan het Paasfeest.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES