vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken Mercedes bestuurder ramt twee voertuigen: benadeelde eindigt deels in goot

Dronken Mercedes bestuurder ramt twee voertuigen: benadeelde eindigt deels in goot

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een zware aanrijding vanmiddag aan de Welgedacht C-weg in Suriname, zijn drie voertuigen betrokken geweest. De veroorzaker, die hoogstwaarschijnlijk onder invloed van alcohol verkeerde reed vanuit de Mawakaboweg richting de Magentakanaalweg.

Volgens getuigen reed de man met hoge snelheid en probeerde zijn voorrijder in te halen. Toen dat niet lukte omdat er een tegenligger aankwam en hij terug ging naar zijn eigen weghelft, ramde hij een grijze Toyota Ractis die voor hem reed. Het voertuig raakte hierdoor zwaar beschadigd (foto) en belandde deels in de goot.

Hierna draaide de Mercedes twee keren om z’n as om vervolgens een tegenligger te raken. Het gaat om een Toyota Spacio waarin een echtpaar zat. De bestuurder van de Ractis raakte gewond en werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH) afgevoerd. De bestuurder van de Spacio liep schaafwonden op. Hij werd met een visum verwezen naar de SEH.

In gesprek met Waterkant.Net zegt de politie ter plaatse dat de veroorzaker nog geen rijbewijs heeft kunnen overleggen. Onze verslaggever knoopte ter plaatse ook een gesprek aan met de wederhelft van de veroorzaker, die aangaf dat haar man wel in het bezit is van een rijbewijs.

Omstanders vertelden de redactie dat de veroorzaker na de aanrijding de naam van de Surinaamse inspecteur Atompai noemde om hem te helpen. Na enkele ogenblikken verscheen de desbetreffende inspecteur ter plaatse. De veroorzaker werd in een van de twee prowagens geplaatst en naar het bureau afgevoerd.

Intussen was de sleepdienst ook ingeschakeld om de betrokken voertuigen allemaal weg te slepen. De politie was ter plaatse voor onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. Harder optreden zou geen verrassing zijn voor de overheid…alcohol misbruik in het verkeer is een crime…


  gemodereerd
 2. De vraag, waarom moest de bestuurder Atompai roepen om hem te helpen?
  Zijn aanwezigheid kan de zaak positief en ook negatief beïnvloeden.
  De dienstdoende politieagenten die daar aanwezig zijn, zijn belast met wat er zich daar heeft afgespeeld en moeten zaken waarheidsgetrouw weer geven. De zaak mag door geen enkele inspecteur of soort in het voordeel vd bestuurder werken.

  Het gedrag van Atompai in binnen- en buitenland die is wel erg berucht en daar moet goed op worden gelet bij deze zaak.

  Volgens het artikel was de bestuurder, die Atompai op het pd wilde hebben onder invloed van alcohol, heeft geen rijbewijs en hierop moet goed worden opgelet.

  Als hij te veel noten op zijn zang heeft gehad, moet hij keihard worden aangepakt.


  gemodereerd
 3. Corrupte atomapai…deze knaap leert het niet meer af..blijf maar schuldige mensen te beschermen


  gemodereerd
 4. Die aanrijding veroorzaakt door een Mercedes zal wel in de doofpot gestopt worden , desbetreffende inspecteur komt ter plaatsen en de veroorzaker wordt afgevoerd door de inspecteur


  gemodereerd
 5. In ‘switi sranan’ is alles mogelijk als je de juiste mensen kent en geld hebt


  gemodereerd
 6. Geen friends and family toestanden. De veroorzaker moet als elke andere dronken sodemieter behandeld worden. Had de inspecteur niets te doen? Hij was toch niet aan het werk?


  gemodereerd
 7. duidelijk toch mensen , een vriend van die paarse atompai , madam is zeker al opgetrommeld om die dronken bestuurden bij te staan en dat die over een paar dagen vrij is en samen met atompai gaat zuipen in ocer


  gemodereerd
 8. Als je dit zo leest dan kan je je hoofd alleen maar schudden. De corruptie is diepgeworteld binnen de samenleving. Niemand pakt het aan, zo gaat het land ook nooit vooruit komen.


  gemodereerd
 9. ” Wan Lontoe éde, oh jippi wan tra lontoe altijd” het zijn gewoon crimi-
  nelen dat bij de overheid werken!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 10. ai boi, die atoom pai is ook van alle fronten thuis, van hoge in spek & bonen, tot voetbalman/ coach, voorie, toekomstige pleesident, woordvoerder, geld strooier, etc, etc.
  Deze man zou best de vrede kunnen realiseren tussen Rusland en Oekraïne.
  O,ja en zijn dagelijkse drive & levensfilosofie heet nepotisme!!!!

  Volgens inside information wordt hij de nieuwe minister van Justitie & politie in de nieuwe regering van abop/pl & ndp.

  Hup hup Suriname achterwaarts!!!! i.p.v voorwaarts


  gemodereerd
 11. atompai heeft tijdens zijn geflopte protesten altijd het friends and Family beleid van de regering ter sprake gebracht….hij moet zijn snuit houden want hij doet hetzelfde. Waardeloze garnaal


  gemodereerd
 12. @Realist
  Een vraag: Heb jij niets beter te doen met je leven dan elk artikel op waterkant van de heer Wat te lezen?
  En dan nog komen janken. Ga maar iets nuttigs doen loser.
  Je lijkt hans oh (staat voor ouwe ho er) wel
  misschien kunnen jullie samen iets doen


  gemodereerd
 13. Kan deze Atompai niet uit zijn functie worden gezet, of oneervol ontslagen worden. Zijn Amoksie en Santhoki zo bang voor deze Atompai en zijn metgezellen Revelinho Eijk en Gentle dat ze deze NDP parias hun gang laten gaan en ook hun chantage praktijken toelaten en blijven slikken? ???


  gemodereerd
 14. realist , ben jij soms ook dronken , dit medium waterkant.net is juist waar je reacties kunt plaatsen op geplaatste artikelen , nou voel jij je aangesproken om reageerders loser te noemen
  die atompai is zeker een vriend van jou , maar vrijheid van meningsuiting zal jij wel niet leuk vinden


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES