zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit SurinameLange rijen vanwege defecte scan apparaten JAP-luchthaven

Lange rijen vanwege defecte scan apparaten JAP-luchthaven

-

Does Travel - naar Suriname

Op de internationale luchthaven van Suriname, de Johan Adolf Pendel Luchthaven te Zanderij, zijn de scan apparaten bij de controle defect. Hierdoor ontstaan er lange rijen vanaf de incheckbalie tot aan de immigratiedienst (foto).

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de scan apparaten bijkans een week defect zijn.

Diverse passagiers, die vanwege het lange wachten geïrriteerd raken, hebben inmiddels hun misnoegen hierover geuit. Met name ouderen die moe worden door het lang staan klagen hierover.
 
Waterkant.Net probeerde de directie van Luchthaven Beheer te bereiken. Die was echter niet bereikbaar.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Een DNA-lid van de vorige regering zei eens dat Suriname een Hub kan worden voor het Caraïbische gebied. Welnu, scanapparaten al een week stuk. Lange rijen en niemand die de verantwoording neemt. Ze dokken allemaal.
  Ze kunnen het woord niet eens schrijven laat staan de betekenis ervan. Wat een stelletje amateurs. De verloren zoon die toen mini-ster (bij OWEE) was tijdens de vorige regering. Hij die de bruggen toen paars schilderde in plaats van geel volgens geldende richtlijnen. Waar is hij als directoire Luchthaven Beheer. Zelf het ILS-systeem laat te wensen over. Zijn wij 7 juni 1989 vergeten!!!


  gemodereerd
 2. Natuurlijk is de directie van dienst Luchthavenbeheer niet te bereiken. Ze zijn te laf om de mensen die geld in het laatje brengen te woord te staan. Het is bs oftewel b*ll sh*t dat de scanapparaten al een week stuk zijn. Ik vertrok in oktober 20022 en toen was die grote (rechts) al stuk. Laat de directie gewoon toegeven dat ze geen deskundigen in huis hebben om de problemen op te lossen. Shame shame shame on you mr chotkan, omhooggevallen zielig mannetje.


  gemodereerd
 3. wat is er nog wel goed op zanderij , echt een puinzooi daar , die oude garde van luchthavenbeheer heeft nooit onderhoud gepleegd aan apparatuur en aan de landingsbaan en waar het vliegtuig staat waar het beladen wordt , en zeker dat die apparatuur voor het begeleiden van vliegtuigen bij slecht weer stuk is , klojo’s nog nooit gehoord van kalibreren van die apparatuur , schande dat bij luchthavenbeheer de veiligheid niet in het vaandel staat , wordt tijd dat die oude garde vervangen worden
  vliegmaatschappijen moeten nu Suriname mijden en pas weer komen dat alles 100% in orde is , het gaat toch om de veiligheid van jullie passagiers toch


  gemodereerd
 4. Inderdaad alles in Su gaat stuk
  Hebben jullie de stad niet gezien de palmentuin de wegen de stad is verpauperd Su is letterlijk en figuurlijk nog meer achteruit gegaan
  Ik word er verlegen van eerlijk gezegd ik schaam mij hoe de situatie berg af gaat


  gemodereerd
 5. Deze ndp dief chotkan ontkleden en 10 keer laten rondrennen rond de complex.Van schande gaat hij zelf daar weg.


  gemodereerd
 6. Waar investeerd men wel in?? Er is nergens geld voor, zelfs schulden kunnen niet afbetaald worden! Is al het geld bestemd voor de overheids salarissen?? Laat Chan wat van die honderden miljoenen die bestemd zijn voor zijn kabinet van de President, afstaan aan nieuwe apparatuur voor onze luchthaven. We slaan nu echt een modder figuur tegenover de rest van de wereld..


  gemodereerd
 7. Wie krijgt de schuld als straks geen maatschapij meer op surinaame wil vliegen.


  gemodereerd
 8. Het zoveelste bewijs dat er op belangrijke posten mensen zitten die niet terzake deskundig zijn. Daarnaast, luchtvaart is something else. Je moet heel goed onderricht zijn. Niet voor niemendal bestaan er opleidingsinstituten zoals ICAO, IATA, FAA en RLD.
  In het verleden werden de ILS en de VOR/DME en communicatieapparatuur door locale krachten onderhouden. Ze waren zeer goed opgeleide krachten.


  gemodereerd
 9. NV Luchthavenbeheer, let op de medewerkers op zanderij. De meeste personeelsleden zijn (soms, méér dan) correct, maar je hebt een paar onbeschofte zwijnen ertussen die toeristen (die valuta in het land brengen), onbeschoft behandelen. Mensen voelen zich geïntimideerd. Je kan mensen niet naar een andere rij sturen en hen daarna weer naar een andere rij sturen, waar ze helemaal achteraan moeten aansluiten.


  gemodereerd
 10. Toen die Nederlandse minister destijds Suriname een failed State noemde,was ik woedend,ik voelde mij op m,n tenen getrapt!
  Nu buig ik vol schaamte mijn hoofd,als een vreemde mij confronteert met de gang van zaken in mijn geboorteland,waar ik trots op ben !


  gemodereerd
 11. Belastingen worden betaald. Security fee in some het hoogst tov andere omliggende landen.
  Waar gaat het geld naar toe yo dief


  gemodereerd
 12. konsensi , paarse lul waarom zijn die schulden er , jou vriend bouterse heeft miljarden US$ geleend met hoge rentes , enkele leningen met wel 16% rente , hij heeft niets terug betaald , nu hangt alleen die rente al als een blok beton om de nek van Suriname , en waarom is hoefdraad gevlucht , hij was bang dat dat betonnen blok op zijn volgevreten pens zal vallen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES