zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijStaatsolie doneert 50 computers aan VOJ-scholen in Saramacca

Staatsolie doneert 50 computers aan VOJ-scholen in Saramacca

-

Does Travel - naar Suriname

Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. heeft woensdag 50 computers gedoneerd aan vier VOJ-scholen in het district Saramacca. Het gaat om de Mathoora School, VOJ Von Freyburg, H.J. De Vries School en VOJ Debi Sahaiweg.

Staatsolie hoopt hiermee een bijdrage te hebben geleverd aan het onderwijsproces van de leerlingen, in het bijzonder het computeronderwijs.

De overhandiging vond op de Mathoora School plaats door Sharon Sabiran (production asset manager), Ricardo Soekhlal (HSSE manager) en Mariska Riedewald (head corporate communication upstream).

Op de overige scholen is de overhandiging gedaan door Jacintha Sanches (corporate communications officer).

De schoolhoofden hebben allemaal hun dank uitgesproken voor de geste. Meer foto’s van de overhandiging zijn hier te zien.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Waarom krijgen alleen VOJ scholen in Saramacca computers van Staatsolie? Wie het weet, mag het zeggen.


  gemodereerd
 2. Wat rest voor Staatolie voor Saramacca zijn:
  – Een grote Zwembad, Sporthal, recreatie oord
  -Hotel Saramacca,

  Deze bovenstaande zaken hoeven niet in 1 jaar gedaan te worden, maar op een volgende jaren.

  Dit onderstaande moet jaarlijks plaats vinden voor de aller beste leerlingen van de middelbare scholen en hoger en wetenschappelijk onderwijs
  – beurzen voor studenten van Saramacca


  gemodereerd
 3. VOJ Saramacca krijgt computers omdat Staatsolie daar aardolie mijnt ennals teken van goed doen, waar je bent inkomsten verdient, iets voor de gemernschap, cq VOJ- scholen in het district te doen.

  Het zijn afspraken die ook (inter)nationaal zo zijn. Ook Iamgold, Newmont, enz deed en doen het voor de gemeenschapen in Brokopondo.

  Ook de Chinezen/ Chinese ambassadeur in Sme doet het beperkt, computer, equipment gegen aan leerlingen in de gebieden waar bomen worden omgehakt en aan ziekenhuizen of studiebeurzen, sportaccommodatie of sportartikelen aan de gemernschappen.

  Bewoners vd distrikten waar grote ondernemingen zijn moeten naar hun toe stappen voor zaken van hun gemeenschap. Vooral algemene doelen vd gemeenschap, laptops voor leerlingen, aanleg sportal/ voetbalveld, studiebeurzen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES