Man verwondt ex met mes, steelt haar auto en steekt deze in brand

5
Politie gearriveerd op locatie

Een 39-jarige verpleegkundige in Suriname is vanmorgen rond 07.00u bij thuiskomt aan de Louiselaan, door haar ex aangevallen met een mes.

Het slachtoffer Romana kwam vanmorgen thuis aan na het werk. Toen ze binnen stapte kwam haar ex-vriend, Ryan V. (40) gewapend met een mes op haar af.

Hij stak haar tot twee keer toe en wel in haar linker bovenarm en aan het hoofd.

Na zijn daad stapte de ex-vriend in de grijs gelakte Toyota Passo van de vrouw en ging ermee vandoor.

Het slachtoffer had 7.000 SRD, een laptop, twee mobiele telefoons en twee tablets in haar voertuig, waarmee de man is weggereden.

Circa een half uur later werd het bedoelde voertuig  in lichterlaaie aan de Kweeklustweg aangetroffen. Vermoedelijk heeft de verdachte het voertuig van zijn ex-partner in brand gestoken. Van hem ontbreekt nog elk spoor.  

Het slachtoffer is met een visum naar de Spoedeisende Hulp verwezen. De politie van Centrum heeft de zaak in onderzoek.


5 REACTIES

 1. labiele man..
  Ik denk dat er overal verspreidt over het land, praatgroepen moeten komen met mannen voor mannen. Misschien dat ze naar elkaar kunnen luisteren en van elkaar kunnen leren hoe om te gaan met problemen binnen een relatie want dit kan zo niet doorgaan. De vader van het vorig jaar overleden kindje in AZ , Ismael van der Leuv, is het al gestart hiermee. kunnen mannen hun emoties niet tonen. Ik praat dit niet goed hoor. Zeker niet.
  Mar dan richt ik me ook tot de vrouwen, want sommige van ze drijven de mannen tot het uiterste. nogmaals…wat je ook doet, je mag mekaar niet zo mishandelen etc, maar sommige vrouwen zijn heel pesterig en beledigend naar hun ex partner toe. Is nergens voor nodig. Weet je hoeveel vrede je met jezelf hebt als je met niemand ruzie hebt en voor niemand bang hoeft te zijn! Nogmaals ik keur niet goed wat deze man heeft gedaan en ik geef die vrouw ook niet de schuld, maar we moeten alle koppen bij mekaar steken om dit probleem in Suriname aan te pakken
  gemodereerd

 2. Srd.7000,- een laptop, twee mobiele telefoons en twee tablets. Goed betaalde baan. En toch trekken ze weg.
  gemodereerd

 3. Een laptop, 2 mobiele telefoons en 2 tablets en 7000 srd had ze in de auto liggen.
  Wat klopt hier niet.
  gemodereerd

 4. Deze zo genaamde man, zou ik op een voetstuk plaatsen.
  En daarna een kogel door zij K# kop, jagen tussen zijn
  beesten ogen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.