Automobilist die geparkeerde bromfiets aanreed en doorreed in verzekering gesteld

3
gevangenis suriname

De 30-jarige automobilist Wikash R. is in verzekering gesteld, omdat hij eerder in februari van dit jaar een geparkeerde bromfiets aan de Tourtonnelaan in Suriname omver heeft gereden en daarna door is gereden.

Via de afdeling nummerbewijzen van de Surinaamse politie is het kentekennummer van zijn voertuig achterhaald. De politie van Centrum heeft hem daarna herhaaldelijk opgeroepen maar hij meldde zich niet aan. Daarna werd hij een aantal keren thuis en op het werk opgespoord, zonder resultaat.

Uiteindelijk werd hij afgelopen dinsdag opgespoord en aangehouden door de wetsdienaren, die hem naar het politiebureau overbrachten. Hij werd voorgeleid bij een hulpofficier wegens doorrijden na aanrijding.

De verdachte beweert dat hij nimmer een geparkeerde bromfiets omver heeft gereden.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werd Wikash in verzekering gesteld. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd.
 


3 REACTIES

 1. In zijn auto plaats laten nemen, en daarna opblazen!
  ”Kleine moeite maar wel zeer effectief” dan liegt hij,
  tenminste niet meer.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Als hij onschuldig was dan zou hij bij de eerste oproep al bij de politie zijn om zijn onschuld te betuigen. In plaats daarvan ontweek hij de politie al geruime tijd. Hopelijk wordt deze weg piraat een fikse boete opgelegd.
  gemodereerd

 3. doorrijden na een aanrijding EN HERHAALDELIJK negeren van de oproep van de politie.
  Dit onverantwoordelijk beest voor lange tijd opsluiten en laten opdraaien voor alle kosten. Slachtoffer neem een advocaat zodat je alle medische en emotionele kosten vergoed krijgt en laat hem ook opdraaien voor de kosten van je advocaat. Deze beesten rijden mensen dood en rijden door.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.