zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Pick-up met vaten brandstof en twee boten in brand gevlogen

VIDEO: Pick-up met vaten brandstof en twee boten in brand gevlogen

-

Does Travel - naar Suriname

 
Flinke ravage vanmiddag te Albina nadat een Isuzu 4 ton pick-up met vaten brandstof in brand vloog. Ook twee boten die aangemeerd waren zijn door de vlammenzee verloren gegaan. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit gebeurde op het terrein van de sluis van Papatam, die grenst aan de Marowijne rivier in Suriname.

Vernomen wordt verder dat arbeiders ter plaatse bezig waren toen een batterij van de pick-up ontplofte. Dit zorgde voor brand, waarna de pick-up in brand vloog. Het vuur sloeg vervolgens over op de boten.

Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

Waterkant.Net sprak hierover met de buurtmanager van Albina, brigadier van politie Ingrid Adrianus. Ze beschikte niet over alle informatie van de brand en verwees de redactie naar de pr-afdeling van de Surinaamse politie.

De brandweer en de politie van Albina waren ter plaatse. De Forensische Opsporing is ter plaatse bezig met het onderzoek. Beelden van de brand verschenen online en zijn hier te zien:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. bijlmer man(debby) , hoezo smokkel , hebt jij bewijzen , maar mocht het toch smokkel zijn ja dan hebben jou vrienden daar gewoon domme pech he , maar goed gestraft


    gemodereerd
  2. Hoe vaak horen/lezen we niet over brandstof en brood smokkel naar Frans Guyana door onverlaten? De filmer op de Franse boot(gezien de EU vlag) sprak over dat ze naar tapse zouden gaan met die brandstof en ook dat het een grote opslag was. Dat spul kan voor Surinaamse begrippen duur zijn in Suriname maar voor Europese begrippen betalen ze maar een habbekrats. Goud zal door deze brand wel duurder worden want ergens moeten ze hun verlies goed maken toch? En ik denk niet dat de boel verzekerd was.
    Hier reizen de prijzen voor zonnebloem olie de pan uit. De Supers vragen mat droge ogen rond de E4 voor een liter en de prijzen werden meteen na de eerste aanval van Rusland op Ukraine al omhoog gegooid toen er nog genoeg voorraad was. Kijk en daar maak ik me druk om want om gezond te eten kan je beter gestold vet laten staan of tenminste mengen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES