dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBellende jongedame beroofd van mobiel bij Wakapasi

Bellende jongedame beroofd van mobiel bij Wakapasi

-

Does Travel - naar Suriname

Een 19-jarige dame is woensdag bij een stand te Wakapasi in Suriname op wel heel brutale wijze beroofd van haar telefoon.

Het slachtoffer zat te bellen toen de rover naast haar kwam zitten. Op een bepaald moment rukte hij met geweld haar telefoon uit haar hand en rende ermee weg richting het Onafhankelijkheidsplein.

De 19-jarige kwam te vallen en klaagde van pijn. Zij is door de ingeschakelde politie met een geneeskundige verklaring verwezen naar de Spoedeisende Hulp.

De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de rover.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Ik hoop dat je find my phone erop hebt en dat je ht mt wat toffe vrienden/familie gaat halen. Ze moeten die ellendeling in elkaar timmeren totdat je je mobiel terug hebt. Dat verhaaltje van ik heb ht gekocht of gevonden is de persoon bij wie ht is zn zaak.


  gemodereerd
 2. Wakapasi is ooit ingericht als een leuke ontmoetings plaats voor Surinamers en de toeristen en waar er ook leuke feestjes georganiseerd wordt.Met vakantie in Su en ondanks vele waarschuwingen heb ik deze plek een paar maanden terug op een zaterdag avond met mijn kleinkinderen bezocht en dacht eens en nooit meer. Op elke hoek en bij elke stand grote groepen zuipende jongens en meisjes, en de blikken en opmerkingen richting mijn kleinkinderen vooral naar de meisjes maakte dat ik zo kwaad werd en maar 1 gedachte had en dat was van had ik nu maar een machine geweer bij mij ,je voelt je gewoon niet veilig en heel ongemakkelijk . Jammer dat ik het moet zeggen maar ze kunnen het beter veranderen in Djoekapasi want deze jongens en meisjes overheersen en verpesten alle feestjes voor anderen en met hun gedrag blijven anderen weg.


  gemodereerd
 3. Roven n plunderen wordt gedoogd in su.ht is n onderdeel vn ht nieuwe normaal dus let op uw bezittingen. Een bepaalde soort vindt ht n macho gedrag om t stelen roven plunderen vechten n intimideren.


  gemodereerd
 4. Alweer de zoveelste beroving van mannen die te lui zijn om te werken en zich niet wil laten scholen voor een vak. Wat doet de minister van juspol? Dacht dat er militairen en politie de stad zou bewaken.


  gemodereerd
 5. Zo kan je ook aan een telefoon komen. Als je weinig zelfrespect hebt en totaal geen respect hebt voor een ander.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES