Medewerkers AZP boos op directie vanwege slechte communicatie late salarisbetaling

4

Medewerkers van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) hebben nog geen salaris ontvangen over de maand februari.

De directie heeft vanmiddag kort voor 16.00 uur in een circulaire laten weten dat vanwege een technische storing in het systeem van de huisbank er een beperking is ontstaan in de dienstverlening aan haar cliënten. Daardoor heeft de verwerking van de salarissen niet op tijd kunnen plaatsvinden.

Naar zeggen van de directie doet het team van de bank er alles aan om vóór morgenochtend het probleem op te lossen. Na de normalisatie zal de verwerking van de salarissen voortgang vinden.

De medewerkers zijn niet te spreken over de tijd die de directie de bekendmaking de deur heeft doen uitgaan. Naar hun zeggen is de communicatie slecht en daar hebben ze genoeg van.


4 REACTIES

 1. wat een smoes van de directie , door hun traagheid vertrekken heel veel verpleegkundigen en specialisten naar het buitenland , is de directie nog paars want die zijn liever lui dan moe , want werken kennen ze niet
  gemodereerd

 2. Komt er een commisdie of platform??
  De mensen hebben ht al moeilijk. Waarom krijgen ze hun geld niet op tijd??
  Het verzorgend personeel van AZ is al slecht en onbeleefd, dam krijgen ze hun geld niet op tijd?? Arme patienten.
  gemodereerd

 3. Als de medewerkers geen begrip willen tonen dan tijd om nieuw personeel aan te trekken.De surinamers die hebben nooit geduld.Altijd zijn ze onrustig.Er zijn velen die klagen dat ze geen werk hebben. Hier is hun kans.Solliciteer voor een baan bij gezondheidszorg.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.