Autobestuurder gearresteerd voor inrijden op agent tijdens roadblock

3
politie

Xavier D. (23) is maandag door de politie aangehouden en na te zijn voorgeleid in verzekering gesteld. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag en het negeren van een ambtelijk bevel.

Afgelopen weekend waren de agenten van Surveillance Regio Midden bezig met een roadblock aan de Nieuw Weergevondenweg ter hoogte van de Drie Gebroedersweg.

De verdachte die een grijs gelakt voertuig bestuurde negeerde de stopteken van de politie en gaf plankgas in de richting van een agent. De wetsdienaar kon zich tijdig in veiligheid stellen en bleef ongedeerd. De bestuurder reed weg.

Na bekomen informatie die uitgewerkt werd kon de bestuurder worden aangehouden. Het voertuig waarmee het strafbaar feit werd gepleegd is door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.


3 REACTIES

 1. mensen maak je niet druk , het hof maakt zich ook niet druk , en zal die klojo als die twee dagen in de cel is weer naar huis sturen , is madam soms het hof
  gemodereerd

 2. 3 Optie,s Bosje Brug of vermalen als hondenvoer, of voer voor de vissen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Wie zou de toon hiervoor op 17 Febrauri 2023 aan bestuurders op het Onafhankelijkheidsplein hebben gegeven.

  Politie, ME en gewapende machten wees paraat en zie hoe de politie, ME haar vege lijf gered heeft met de banden van de soundtruck.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.