Wapen politieman uit geparkeerd voertuig gestolen

14
wapen

Een dienstwapen inclusief een patroonhouder met 12 scherpe patronen van een brigadier van de Surinaamse politie, is zaterdag ontvreemd uit zijn voertuig.

De diefstal werd gepleegd tussen 13.30u en 14.00u, op het parkeerterrein van Paramaribo Zoo aan de Kanangalaan in Suriname.

Volgens de politieman had hij zijn dienstwapen aan de onderkant van het rechterportier van zijn goudkleurige Toyota Fun Cargo geplaatst. Ook een mobiele telefoon die hij in de auto had achtergelaten, is weggenomen.

Na een half uur ontdekte de benadeelde de diefstal en stapte meteen naar de politie van Geyersvlijt. De politie heeft de zaak in onderzoek.


14 REACTIES

 1. zo nu hebt jij je eigen wapen , klojo , ga jij nu soms ook onrust zaaien , en de telefoon is bijzaak , die zit toch in je andere broekzak
  gemodereerd

 2. Wat heb je geleerd op de opleiding? Dat jouw dienstwapen sking sking ten alle tijde bij je moet zijn……..
  gemodereerd

 3. Brigadier!!!! Dwz je bent pas in dienst!. Onverantwoordelijk of ben je gewoon een crimineel die zijn vriendjes voorziet. Wapens in de kluis laten op buro gaat ook niet werken want daar stelen ze ook als raven….gestolen moeten worden gestolen, geld van verdachten, sierraden….alles stelen ze daar. Wanneer gaan agenten het voor eens en altijd leten dat een wapen altijd aan je ka sei bere moet zijn!!!!
  gemodereerd

 4. Het gebeurt regelmatig. Het lijkt een fragment uit een geflopte film.
  Van wie de wapens op, zulke wijze, wordt ontvreemd, mag van mij solliciteren, bij een toneelopvoering.

  Dat het zo vaak gebeurt, vraag ik me af, of er duistere praktijken een bemoeienis heeft!
  gemodereerd

 5. In mijn optie is dit met opzet gedaan, hoe achterlijk moet
  je zijn om je dienst wapen, in de auto achter te laten ??
  Deze rotzak moet geschorst worden en daarna, mag hij alsnog het dienst verlaten!(ontslag)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Ze leren het maar niet af…. onbeheerd je dienst wapen achter laten is ook levens gevaarlijk … hebben ze geen wapen opleiding gevologd dan?
  gemodereerd

 7. Lijkt op een opgezette plan dat t gestolen moet zijn uit zn voertuig en dat een ander erover kan beschikken. Alle politie mensen hebben altijd hun wapen bij zich, al is hij in burger. Ieder weet dat er dagelijks in autos worden ingebroken, zelfs inspekteur op de fiets wordt overvallen.
  gemodereerd

 8. Dit heerschap, zich politieambtenaar noemend, zou wegens ernstig plichtverzuim meteen ontslagen moeten worden. Als de van dienstwege verstrekte middelen niet binnen (on)middellijk handbereik zijn dan rijst de vraag waarom die niet ergens veilig opgeborgen zijn. Betrokkene mag zich troosten met de wetenschap, dat hij niet de enige sukkel is wie het overkomen is en ook niet de laatste. Is wel een brevet van onvermogen welke aangeeft, dat niet goed begrepen is wat het doel, lees ook nut, is van de van dienstwege verstrekte middelen.
  gemodereerd

 9. Wanneer leren ze het nou eens dat je een wapen niet onbeheerd laat. Direct twee weken schorsen zonder loon. Dat geld zal er wel voor betaald zijn
  gemodereerd

 10. Geldnood,..wapen verkocht ???? 🤣🤣🤣🤣🤣 deze doorzichtige smoes horen we wel vaker, verzinnen jullie wat anders aub .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.