maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijEnig verkeerslicht in Nickerie weer buiten werking

Enig verkeerslicht in Nickerie weer buiten werking

-

Does Travel - naar Suriname

Het verkeerslicht op de kruising van de Emma- en Mohamed Yassin Nasrullahstraat in het district Nickerie, dat in december na 7 jaar gerepareerd was, is nu weer buiten werking.

Het ministerie van Openbare Werken (OW) afdeling Nickerie meldt dat het verkeerslicht vanwege een technisch onderhoud tot ander order buiten werking is gesteld.

Op woendag 14 juni 2022 werd er een aanbesteding gehouden. De voorbereidingswerkzaamheden zoals master en lichtbakken, zijn door de afdeling Verkeer en Mobiliteit van OW hersteld.

Het aannemingsbedrijf PolyTech Engineering & Consultancy Suriname, die het contract in oktober vorig jaar heeft ondertekend voor dit project, heeft de automaat geleverd, geprogrammeerd en geïnstalleerd.

Daarnaast heeft het bedrijf ook een training verzorgd aan het personeel van de afdeling Verkeer en Mobiliteit sectie Nickerie om het verkeerslicht te bedienen in geval het uitvalt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Er is maar één verkeerslicht in Nicketie, so what? Als er geen verkeerslichten nodig zijn in Nickerie moet men ze ook niet gaan aanleggen, alleen maar om ze te hebben (als het leven 7 jaar gewoon doorgaat zonder ongelukken, zijn ze toch overbodig?). Dit doet me denken aan Bosje die op bezoek was ergens in het binnenland en hem gevraagd werd waarom hij overal bruggen bouwde, behalve in hun dorp?
  Bosje: “Liba no dé dya, fu san ede mi musu bouw wan brotyi dya? Dorpelingen: “Efu liba no dé dya, DÁN WI SÁ DIKI WAN LIBA DYA”.


  gemodereerd
 2. Na 3 mnd technisch onderhoud waarbij het licht tot nader order buiten werking wordt gesteld??? Wat voor BS is dat????


  gemodereerd
 3. 5 man voor een defect verkeerslichtje.

  Triest vier man kijken of het een hersenoperatie betreft.

  En het dan gek vinden als iemand Suriname een Failed State noemt.

  Het land is prachtig, alleen jammer dat er Surinamers wonen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES