zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie16-jarige jongen beschoten vanuit rijdende auto

16-jarige jongen beschoten vanuit rijdende auto

-

Does Travel - naar Suriname

Een 16-jarige jongen in Suriname is donderdagmiddag omstreeks 16.00u beschoten vanuit een rijdende auto. Dit gebeurde aan de Goedezorgweg in Paramaribo.

Het slachtoffer liep hierdoor twee schotwonden op, te weten in de buikstreek en aan zijn hand. De politie van Santodorp werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek.

De tiener die hevig bloedde is met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.  Het is vooralsnog niet bekend wie de schutter is en waarom op de jongen is geschoten. Volgens de Surinaamse politie was het slachtoffer wel aanspreekbaar.

Aan de opsporing van de schutter wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Ze worden steeds gekker in dit land. Ik begrijp het wanneer jonge mensen geen toekomst meer zien in dit land, terwijl in Suriname alle voorwaarden aanwezig zijn om er een goede samenleving van te maken. Alleen jammer dat er zoveel idioten hier rondlopen.


  gemodereerd
 2. Als je domme mensen hebt kan je doen wat je wil maar je gaat niks beters kunnen doen. We zien dat de DNA geen enkel voordelen heeft voor de samenleving. Zij moeten wetten maken. Dus de hele vhp en abop fractie hebben gefaald om goede wetgeving te maken. Ipv van doodstraf invoeren praten ze over surfin en alleen maar onbelangrijke troep dat voor niemand ten goede komt van de gemeenschap. Smerige criminelen bij elkaar. Zag je hoe die jones zich gedroeg.. dat zijn Surinaamse volksvertegenwoordigers dus. Een verschrikking. Het volk weet ook niet waar ze moeten protesteren en voor wat. Ze snappen niet dat wetgeving voor orde kan zorgen en dat ze bij dna leden moeten gaan eisen wat voor wetten ze willen hebben per direct. Doodstraf voor pedofielen zoals Wat, doodstraf voor roofmoordenaars, Doodstraf of levenslang voor iemand die zn land benadeeld besteld als volksdiener. Wat is daar zo moeilijk aan?? Ze haten het volk, er is geen andere verklaring.


  gemodereerd
 3. @Hans Oh
  Doodstraf is niet de oplossing.De doodstraf daar gaan de criminelen niet van schrikken.Ze gaan juist vindingrijk worden met de dag en de politie een stap voor zijn.Het beste is ze voor lange tijd op te sluiten en met 3× daags een stukje droog brood en water te voeden.En bovendien is het niet de regering die de bewoners oproep om massaal deel te nemen aan criminele activiteiten.Hun crimineel gedrag moeten de surinamers onder controle houden.


  gemodereerd
 4. Actie van een lid of volgeling van de Plunderaars& Rovers Organisatie? Misschien weet sweet 16 meer dan gezond is voor hem.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES