Vrouwen die kleren gestolen hebben tijdens plunderingen aangehouden

20
Vrouwen die kleren gestolen hebben tijdens plunderingen

Drie vrouwen die kleren gestolen hebben tijdens de plunderingen op 17 februari in de binnenstad van Paramaribo, zijn door de politie in beeld gebracht en aangehouden.

Het drietal maakte de kleren buit en plaatste die in een rode personenauto nabij de hoek van de dokter Sophie Redmond- en Zwartenhovenbrugstraat.

Een voorbijrijdende automobilist filmde de strafbare handelingen van de vrouwen en plaatste het filmpje op sociale media. Het filmpje ging viraal en zorgde voor veel verontwaardiging.

Er is een team samengesteld om terstond aan te vangen met het in beeld brengen van personen die op die dag zich schuldig hebben gemaakt aan de verschillende strafbare feiten om hen aan te houden ter voorgeleiding. Het Korps Politie Suriname zal alle personen die in beeld zijn gekomen opsporen en aanhouden.

Op dinsdag 21 februari zijn 83 personen voorgeleid bij de officieren van justitie. Deze personen worden verdacht van onder andere poging doodslag, diefstal, opruiing, wederspannigheid en vernieling. Naast trekker van de protestactie, Stephano ‘Pakkitow’ Biervliet, zijn nog 113 personen aangehouden, waarvan dertig gelijk zijn heengezonden.

Bij de voorgeleiding van dinsdag zijn tien personen, waaronder jeugdigen, heengezonden vanwege het ontbreken van een redelijk vermoeden van schuld aan enig strafbaar feit.

De verdachte Biervliet is bij de rechter-commissaris voorgeleid voor ondere andere poging doodslag, verstoring van de openbare orde, opruiing, openlijke geweldpleging, brandstichting, gekwalificeerde diefstal, zware mishandeling.

De verdachten zijn verhoord op de bureaus Nieuwe Haven en Geyersvlijt. Vanwege de grootte van de groep heeft het Openbaar Ministerie besloten deze verdachten niet virtueel te horen, maar in persoon.


20 REACTIES

 1. Baja, als je naar hun omvang kijkt, hebben ze idd weinig kleding om hun biga lichaam. Dus honger lijden hadden ze niet, benzine tekort hadden ze niets gelet op de rode auto . Dus ordinaire dievegges. Sroto deng mars!
  gemodereerd

 2. Zijn deze dames echt armlastig? Kleding stelen en dan per auto vervoeren.Hoe kunnen deze mensen zich een auto veroorloven? Gewoon lijfstraffen geven dat is de beste remedie!!!
  gemodereerd

 3. Ding boutamotjo tja bowtu en ding fufuru morro alata. Dii deng e bedoi teh sma e taki mobiele (dieven)brigade
  gemodereerd

 4. Advocaat M.Nibte zal haar vrij kunnen pleiten door te zeggen dat zij de inventaris van haar winkel in veiligheid wilde brengen,naar het magazijn aan de Benjaminstraat .Haar baas zal zeker voor een alibi zorgen….Zand er over.
  gemodereerd

 5. Schaamteloos gedrag van deze abanies. Gezien de omvang van hun achterwerk vrees ik dat het gestolen ondergoed en kleren niet passend zullen zijn. Je moet toch een ongelooflijk bastaard zijn om kleren te stelen om de honger te stillen? Dit kan de vrouw doen die alleen als broedmachine wordt gezien en die meerdere mannen erop nahoudt. Schaamtegevoel kent dit soort niet. Ging Eva stelen toen ze honger had terwijl volgens de zwarten de eerste vrouw ook zwart moet zijn geweest.
  gemodereerd

 6. ze hadden beter afslankthee kunnen stelen 🙂

  smijt ze in de bak en laten ze elke dag verplicht 30 rondjes rennen op het gebouw
  gemodereerd

 7. Zijn de vrouwen van boko haraam.

  Schaamteloze vertoning.

  Deze film is al heel de wereld rond van 3 plunderende groot gebouwde met 1000 kilo wegende billen. Vrouwen in afgeknipte jeansbroeken omdat ze er niet in pasten gezien hun koeienbouten.

  Nog nooit heb ik zulke grote vette plunderende vrouwen gezien. schaam me dood voor deze mensen.
  De geest in de mens is zoek.
  A jeje no de.

  Anders steel je geen dingen die je eet of draagt.

  Voor de volgende ndp berm meeting in ocer hadden ze nieuwe kleding nodig
  gemodereerd

 8. Zullen deze ordinaire dieveggen straks na/met een “ernstige waarschuwing” huiswaarts worden gestuurd?
  Voor de drommel niet. Anderen worden voor een minder vergrijp de cel in gegooid. Opsluiten deze prodokaka’s🤣.
  Ze hadden geen honger maar wilden gewoon een modeshow organiseren.
  gemodereerd

 9. Je wordt op heterdaad betrapt, gaat gewoon door en hebt ook nog het lef om een grote mond op te zetten. Schandelijk, dom, onverschillig of gewetenloos? Kan het niet plaatsen.
  gemodereerd

 10. kleding? Ze moeten iets hebben om uit te kunnen trekken toch
  wat een gespuis. Hopelijk verschijnt het ook op tv . iedereen moet ze zien en kunnen beschuldigen. lekker voor hun kinderen
  gemodereerd

 11. In heb geen medelijden met mensen die met hun poten niet af kunnen blijven van andermans bezittingen. Maar om zo te reageren zoals gebeurt op WKT getuigt toch van geen voldoende scholing hebben genoten. Dit zijn reacties van hangjongeren, mensen die niet weten hoe het hoort, vooral als je volwassen bent, dan gebruik je zulke termen niet meer.

  Sammy the Queen, wat een afgang, je was toch ooit een revo man, lees jouw reactie en van de anderen, ik dacht altijd volwassenheid komt met de jaren.

  Men reageert hier op WKT op gebeurtenissen in het land, omdat men begaan is met de situatie, maar ik lees geen opbouwende kritiek, soso koskosi van een soort niveau waar zelf de honden geen ‘been’ (brood) van lusten. En dan willen deze mensen zich onderscheiden van de “idioten” in het land. Blijf maar lekker in het paradijs met jullie ‘hobby’ op WKT
  gemodereerd

 12. Inderdaad @Kleerpalani. Deze mensen protesteren niet omdat ze geen geld hebben om te eten en de kinderen te verzorgen, maar voor de luxe. Ze moeten kunnen feesten, wave in hun haar, kleding en schoeisel kopen etc. Waarom zijn ze niet massaal supermarkten en andere goederen gaan plunderen om te kunnen voorzien in hun levensonderhoud. En reken maar dat binnen hun eigen vriendenkring, die meent te pinaren, de gestolen goederen worden gekocht. Iedereen weet hoe dat bij deze apen gaat. Als ik goed voor de dag kom, tel ik mee en heb ik aanzien. Maar die toko toko in hun hoofd kan je niet verbergen. Al draagt een aap een gouden ring, hij is en blijft een dom ding.
  Bouta komt niet meer bij van het lachen.
  gemodereerd

 13. Kan niet wachten totdat deze regering eindelijk veroordeeld zal worden..en dat gaat gebeuren. Stelen van kleding is pinuts..regering geeft toch een duidelijk signaal af. Voorbeeldfunctie als Pa vu a kondré.
  @ Sammytheobsessionqueenndp💯🐸Na 2,5 jaar nog steeds de ndp bekladden..Denk dat ze jou niet meer nodig hebben gehad, of de ndp heeft jouw al gehad.hahahaha.RanzigeQueen..is beter.
  gemodereerd

 14. Foei foei foei toch @pony ik heb nergens grove scheldwoord kunnen lezen.in de reacties hier boven.
  Jij doet aan stemmingmakerij.
  Zo als alle paarse🐀🐀🐀.

  @Alma jij bent nog dommer da die @pony.
  Zo dom als de achterste van een koe.
  Ooo sorry ik mag dat niet zeggen is een belediging voor die koe.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.