donderdag, juni 13, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOndernemer in Ford Raptor na aanrijding achtervolgd, klemgereden en beroofd

Ondernemer in Ford Raptor na aanrijding achtervolgd, klemgereden en beroofd

-

Does Travel - naar Suriname

Een jonge ondernemer in een Ford Raptor is in de nacht van woensdag 22 op donderdag 23 februari na een aanrijding achtervolgd, klemgereden en beroofd door een groep criminelen. Dit gebeurde rond 03.00u aan de Martin Luther Kingweg in Suriname, ter hoogte van winkel Happy.

Uit het politionele onderzoek blijkt dat het slachtoffer eerder betrokken was bij een aanrijding. Hij en de tegenpartij hadden zich daarna bij de politie aangemeld.

Nadat de zaak was afgehandeld werd de bestuurder van de Ford Raptor door drie afzonderlijke voertuigen achtervolgd. Ter hoogte van bovengenoemde winkel werd hij klemgereden en beroofd door een groep criminelen. Na de daad reden de daders weg met de buit.

Deze betreft 3.000 euro, 263.000 SRD en 500 USD. Daarnaast werden ook nog zijn mobiele telefoons en andere persoonlijke items buitgemaakt.

De verdachten zijn een groep mannen gezeten in drie afzonderlijke voertuigen. Na de beroving reden ze terug richting Latour. Het 22-jarige slachtoffer heeft geen letsel opgelopen. De Surinaamse politie heeft van de zaak in onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Het zullen vast geen honger lijdende Chinezen zijn die rovers maar wel zij die altijd honger lijden en om die honger te stillen gaan ze op jacht naar luxe goederen en geld. Schiet ze dood deze baboons.


  gemodereerd
 2. De rovers moeten gezocht worden in de hoek van de tegenpartij van de aanrijding.
  Om deze taferelen blijf ik thuis……mn huis bijt me niet. Suriname is heel erg onveilig. Rovers gewoon doodschieten klaar! Want als hun de kans krijgen om je te vermoorden doen ze dat ook.

  ps: maar waarom met zoveel geld op zak zo laat ’s avonds??


  gemodereerd
 3. De daders hebben wat ze tijdens de plunderingen in Paramaribo buitgemaakt hadden waarschijnlijk al verbrast. Ze hebben hun werkterrein daarom verplaatst.en beroven nu mensen op de Martin Luther King highway..


  gemodereerd
 4. Spoor ze op!
  Roven is nu een daglijks gebeuren in Suriname.
  Politie treedt hard op tegen deze criminelen.Plaats desnoods op alle gaten en hoeken van Suriname een camera zodat de boeven snel geidentificeerd en gearresteerd worden.


  gemodereerd
 5. Wat doet een ventje van 22 jaar met zoveel geld en zolaat op straat. Hij komt uit een politiebureau en wordt gelijk achtervolgd zeer vreemd, en hoe wisten de rovers dat ze juist deze jongeman moesten hebben.


  gemodereerd
 6. Die aanrijding was opzet.
  Tegenpartij ondervragen.
  Laatste tactiek vd criminelen.

  Zoveel rovers, zo’n kleine community.
  Blijf thuis in de nachtelijke uurtjes. Het is onrustig in je land.


  gemodereerd
 7. De aanpak van de misdaad in Sur.moet niet meer op een westerse leest geschoeid zijn.Als er op de markt in Lagos iemand betrapt wordt op diefstal wordt hij gewoon doodgeslagen.Zonder dat de autoriteiten iets doen om de lynch partij te voorkomen


  gemodereerd
 8. @ Surined, ook al wil ik met een miljoen lopen, het geeft niemand het recht het van me af te pakken. Daarom kan je beter thuis blijven en alleen op straat gaan als het echt moet. De rovers moeten nu echt hard aangepakt worden….zelfde tactiek van december 1982 toepassen….op de “vlucht” doodschieten


  gemodereerd
 9. Dit gebeurde rond 03.00u aan de Martin Luther Kingweg in Suriname, ter hoogte van winkel Happy.
  =======
  Wat doet de ondernemer om 3 uur in de ochtend met zoveel contant geld in zijn auto op straat.


  gemodereerd
 10. @Surined
  Het gaat om een jonge ondernemer.
  Liever hem dan de plunderaars, vernielers en rovers.Zij kunnen een voorbeeld aan hem nemen en iets van meer betekenis gaan doen met hun leven dan onrust en trauma te veroorzaken voor de samenleving.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES