zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoeder van leerling wil juf te lijf gaan; leerkrachten in actie

Moeder van leerling wil juf te lijf gaan; leerkrachten in actie

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn leerkrachten van de openbare school te Beekhuizen vandaag in beraad gegaan en hebben geen lessen verzorgd. Dit nadat een moeder van een leerling gisteren een leerkracht te lijf wilde gaan.

De leerling in kwestie raakte in een vechtpartij met een andere leerling, waarbij de betreffende leerkracht probeerde hem te kalmeren. De jongen werd daarna uit de klas gestuurd en liep boos richting de straat op.

De leerkracht probeerde de jongen nog tegen te houden, maar hij rukte zich los en liep scheldend weg. De leerling liep richting huis en kwam iets later terug met zijn moeder.

De moeder liep woedend naar de klas om rekenschap aan de juf te vragen. Naar verluid werd de leerkracht geduwd en flink uitgescholden door de moeder. Uiteindelijk kom de moeder uit de klas gehaald worden waarna de politie werd ingeschakeld.

De politie van Nieuwe Haven kwam ter plaatse om de aangifte op te nemen.

Na het gebeuren hebben de overige leerkrachten geprotesteerd en vandaag geen lessen verzorgd. De leerkrachten werden voor vandaag opgeroepen om zich bij het Surinaamse ministerie van Onderwijs aan te melden.

Volgens de leerkrachten zullen er geen lessen verzorgd worden totdat er een oplossing in deze kwestie komt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

21 REACTIES
 1. Ik heb een oplossing: Ik zou de lerares willen aanraden geen les meer te geven aan deze leerling. Laat de moeder haar liefhebbende zoon zelf les gaan geven.

  Ik vind deze moeder belachelijk en erg asociaal om de lerares verbaal te belagen.

  Geen les meer geven aan deze leerling punt uit!!


  gemodereerd
 2. Zo moeder zo zoon
  Tja geen scholing genoten moe? Aan wie heb je dat te danken? Precies
  Bouterse en zijn rovers


  gemodereerd
 3. Met zulke asociale, ongemanierde idiotige ouders verbaasd het me niet dat sommige jeugdigen bepaald gedrag vertonen. Deze moeder moet zich schamen. Laat ze een cursus opvoeden volgen en een cursus normen en waarden. Ongelikte idioot


  gemodereerd
 4. Wij krijgen maar een eenzijdig verhaal le horen of te lezen. Een groot aantal Surinaamse leerkrachten heeft losse handjes.Leerkrachten moeten snel denkers zijn en geen snel meppers.


  gemodereerd
 5. Moeder en zoon voor enkele dagen in de gevangenis zetten.Zelfs de leerkrachten zijn niet veilig.


  gemodereerd
 6. de chaos voorbereid door ddb , klojo , zelfs kinderen betrek je bij deze landelijke chaos , die moeder is zeker een fan van jou he ddb
  mensen suriname is voor 2024 ten dode opgeschreven , omdat alle bevolkingsgroepen niet door een deur kunnen gaan , wij allen 700.000 inwoners van suriname zijn medeschuldig , maar die paarse klojo’s uit holland hebben dit vuurtje aangestoken , maar ze begrijpen niet dat ze niet meer naar suriname kunnen komen want alles is dood , wat zoek je dan klojo’s , misschien nog een biljetje van 100 srd


  gemodereerd
 7. Ja jullie weten het alweer beter et die prachtige oplossingen, dit probleem is wereldwijd gaande met het jeugd van nu. Ook gij Brutus


  gemodereerd
 8. Kom op leerkrachten jullie duperen de andere kinderen die zich wel gedragen.
  Is jullie motto “ de goeie moeten onder de kwade lijden”.
  Is dat wat jullie de jeugd willen onderwijzen.


  gemodereerd
 9. Debby debby toch kon jij je weer niet beheersen. Nederland heeft gebrek aan leerkrachten. Onze meesters en meesteressen spreken de Nederlandse taak beter dan de Hollanders op de Kwebbelschool leren. Wordt het werk in dit land niet gewaardeerd zoek je heil in Nederland. Het is altijd hetzelfde liedje met de Marrons. Ze willen als God in Frankrijk leven zonder moeite te doen.


  gemodereerd
 10. RobG 23 februari 2023 Bij 23:31
  Wij krijgen maar een eenzijdig verhaal le horen of te lezen. Een groot aantal Surinaamse leerkrachten heeft losse handjes.Leerkrachten moeten snel denkers zijn en geen snel meppers.
  ====================================

  Tja wat zal ik zeggen, ik ben in een tijd opgegroeid als je ouders op school moesten komen je ook nog eens ter plekke een pak rammel kreeg voor de klas in bijzijn van alle kinderen en de leerkracht.
  Mijn generatie is nog door ouders en leerkrachten opgevoed en maakt over het algemeen niet zulke domme opmerkingen en gaan voor voorspoed en ontwikkeling. De uitzonderingen die “fu soso” naar school zijn daargelaten natuurlijk.


  gemodereerd
 11. DIE MOEDER OF MOER IS ERGER DAN DIE LEERLING.

  POLITIE MOET BEIDE OPSLUITEN.

  DE JUFFROUW MOET AANGIFTE DOEN.

  HET IS EEN GHETTO NEST IN DIE BUURT LIVORNO-LATOUR-EPRHAMZEGEN-NIEUW WEER- ZIJWEGEN INDIRA GHANDIE WEG. OOK VOORAL ONDER COESEWIJNE BRUG. WIT BOITIE

  MASSALE LEEGSTROOM VAN BINNENLANDSE DORPEN NAAR DEZE BUURTEN. ZE WONEN MET 20 PERSONEN IN GEOCCUPEERDE PERCELEN IN HUTJES.

  HET BINNENLAND IS LEEG. NET EEN PAAR OUDJES ZIJN DAAR NOG.


  gemodereerd
 12. @WAT weer met je nonsens alles heeft nu te maken met DDB voor wat hij gedaan heeft. Grow up brother move on or get out of the country if you dont like that specific person and come back when he’s dead.


  gemodereerd
 13. Daarom is het dweilen met de kraan open met de jeugd van tegenwoordig.
  Ouders denken de wijsheid in pacht te hebben wat betreft hun kinderen.
  Waarom houden ze ze dan niet thuis daarom beginnen ze vroeg met criminaliteit.
  Men zal zeggen vroeger maar geef mij vroeger maar terug sociale controle en respect dat waren de key woorden van toen.
  Dit kind moet afgeschreven worden laat moeder het maar uitzoeken met haar kind


  gemodereerd
 14. Dat is weer zo’n dooddoener @A3.
  Je ga je zelf toch ook niet met de slechte vergelijken.
  Ik zie het al voor me A3: ik heb een 3 gekregen voor mijn proefwerk, maar @Debby heeft een 2 voor haar Proefwerk. Dus ik doe het goed.
  Een ketting is net zo sterk als de zwakste schakel.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES