woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSlachtoffer gewapende overval gestoken door rover

Slachtoffer gewapende overval gestoken door rover

-

Does Travel - naar Suriname

De 34-jarige D.A. is in de nacht van dinsdag op woensdag 22 februari bij een gewapende roofoverval in zijn woning aan de Badensteinstraat in Suriname, gestoken in zijn rechter bovenarm.

Volgens het slachtoffer drongen drie criminelen door middel van braak zijn woning binnen. Ze hadden een raam geforceerd en zich via die ontstane opening toegang verschaft tot de woonruimte.

Onder bedreiging maakten de daders een iPhone, 500 SRD en een zilveren halsketting ter waarde van 4.000 SRD buit.  Volgens de aangever waren de daders gewapend met schroevendraaiers. Ze vielen hem daarmee aan. Na de daad verlieten de daders de plaats.

De politie van Santodorp werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. Daar werd het slachtoffer aangetroffen met een steekverwonding. Hij werd met een zogeheten visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Die hadden weer eens Grote Honger en besloten liever te roven dan te planten of ander nuttig werk te doen Nu hebben ze hard gewerkt en hebben naast hun werktuigen nu een Iphone en geld dus kunnen ze bellen voor een bezorgde maaltijd om daarna te gaan lanterfanteren met een zilveren sieraad. Stoere boys hoor!


  gemodereerd
 2. Ze vreten van je, ze beroven en plunderen je en daarna geven ze jou de schuld. Hoe gekker kan het zijn in dit land. Komt nooit meer goed. Ik herhaal nogmaals en blijf bij mijn punt. Het beste is om het land te verdelen tussen twee ethische delen. Of aansluiten bij Brazilië, zij weten hoe je met dit soort beesten om moet gaan. Daar worden ze letterlijk als ratten afgemaakt.


  gemodereerd
 3. Ze krijgen maar niet genoeg van het roven en plunderen.Zogenaamd omdat hun kinderen en vrouwen honger lijden.Ze verwachten van de pres.dat hij van huis naar huis gaat om persoonlij k de gezinnen te voeden.


  gemodereerd
 4. Heb de avond klok mee gemaakt in 1980 toen was het veilig voor iedereen, maar nu democratie is het wel heel onveilig geworden


  gemodereerd
 5. Johannes de Vries , jij zal wel een boutist zijn , wij hebben dat anders ervaren in 1980 , onze vrijheid werd prompt van ons afgenomen , 25 februari 1980 werd de dolksteek van democratie , en boutist als de regering het nu zal doen , dan gaan de boutisten nog meer rotzooi schoppen en plunderen en mensen molesteren , dus mazda aan de Slangenhoutstraat het is wel een stukje lopen naar het centrum he , je bent al moe dat je in het centrum aankomt


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES