zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSiebrano Pique heengezonden; Raoul Abdoelrahman en Lesley Welzijn in verzekering gesteld

Siebrano Pique heengezonden; Raoul Abdoelrahman en Lesley Welzijn in verzekering gesteld

-

Does Travel - naar Suriname

Siebrano Pique, die zich dinsdag samen met zijn advocaat Derrick Veira had aangemeld bij de politie van Nieuwe Haven, mocht na verhoor naar huis. Dat meldt zijn advocaat Derrick Veira desgevraagd aan Waterkant.Net

Pique werd gehoord in verband met de rellen rond het protest, op vrijdag 17 februari in Paramaribo. Nadat het duidelijk was dat hij geen deel uitmaakte van de protestactie werd hij na verhoor heengezonden. Dit gebeurde omstreeks 21.30u.

Raoul Abdoelrahman en Lesley Welzijn zijn na te zijn voorgeleid in verzekering gesteld. De mannen worden verdacht van het verstoren van de openbare orde, openlijke geweldpleging, gekwalificeerde diefstal, brandstichting en vernieling.

De twee werden maandag aangehouden en overgedragen aan kapitale Delicten in belang van het onderzoek. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Op beelden die gemaakt zijn voor het DNA-gebouw is te zien dat Abdoelrahman een van de mensen is die anderen oproept om naar de ingang van het gebouw te gaan. Enkele tellen later werd de ingang bestormd door de demonstranten waarbij ondermeer stenen en dranghekken op de agenten werden gegooid. Als reactie hierop werden waarschuwingsschoten gelost.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Nu moet het buitenland ingeschakeld worden. Dat gedeonder van deze regering moet ophouden. Als je niets vrij mag doen dan moet iedereen fake account maken.
  Dan houd het op.


  gemodereerd
 2. Haaaa die pique wil ook mee doen met de Bigi boi’s.
  Hij is gewoon media aandacht aan het zoeken.
  Niemand had het over hem. Dus meneer kwam zichzelf melden met zijn advocaat en media.
  Ze sturen hem gewoon weer weg .
  Wat een afgang voor deze paarse flying monkey.


  gemodereerd
 3. Een groot deel van de proteststemmers zijn de duizenden ‘last minute’ ambtenaren.

  Je zit onterecht op een functie, geen carrière mogelijkheden, geen concreet werk, laag salaris, je ziel knaagt niet je maag, stress etc.
  Gevangen in een rattenval. Tjekmate, das nou het schaakspel.

  Dit soort zaken hoort een journalist te vragen, wie ben je, werk je, waarom ben je hier.
  Hoeveel auto’s heb je, plant jezelf. Wat doe jezelf om uit de crisis te geraken, etc etc.

  Vervolgens kun je een analyse maken.


  gemodereerd
 4. Allen in loondienst van Bouta om toekomstige regering te vormen.Volk wees op je hoede. wat spoken deze figuren in het dagelijks leven uit. Het gaat slecht met Suriname maar dit is geen oplossing.
  Chan meent het goed maar wordt ook maar omringd door ja knikkers en hielen likkers.Dat gaat zijn eigen ondergang betekenen.De publiciteits dienst van de regering stelt ook geen ene drol voor.De gemeenschap wordt overspoeld met fake berichten en oproer kraaiers.


  gemodereerd
 5. Laat alleen die mensen deelnemen aan demonstraties die een verklaring ondertekenen dat ze geen geweld zullen gebruiken en geen vernielingen zullen aanrichten. Wie dan zo’n verklaring niet bij zich draagt, is een buitenstaander die rellen was komen schoppen.


  gemodereerd
 6. Goedemorgen,

  Ik toch zielig wat hier gebeurt men kan in Suriname niet eens hun mening geven of je wordt opgesloten. In Suriname weten ze nog steeds niet wat vrijheid van meningsuiting betekent, je moet iemand anders mening respecteren. De hele wereld ziet en kijk er naar hoe sommige leiders of volksvertegenwoordigers/Parlementariërs zicht niet tegen kritiek kunnen. Het volk van vroeger was misschien tevreden met een stukje zoutvlees, bakkeljauw, pakketten maar de jeugd van nu denkt en droom groot.God Bless Suriname


  gemodereerd
 7. Haha…inderdaad. pique melde zich vrijwillig aan en ongevraagd nog erbij.
  Hij wil ook een beetje aandacht..haha..


  gemodereerd
 8. Vrije meningsuiting heeft ook een grens

  Waar de grens van vrije meningsuiting stopt, begint het recht van vervolging.


  gemodereerd
 9. Kunnen jullie de filmpjes doorsturen naar @Johan.
  Johan, heb je YouTube, en fakebook.
  Krijg je de video’s te zien, wat is je mailadres 😋.

  Hou nou eens een keer op. Er is helemaal geen link met geen enkele mening.
  Dat was bij de beesten af wat ze hebben geflikt. De boel afbreken, plunderen en in de fik steken, is dat normaal bij jou thuis. Pffff


  gemodereerd
 10. Johan 22 februari 2023 Bij 15:32
  “……maar de jeugd van nu denkt en droom groot.”
  ===================================

  Er is niet mis met dromen.
  Maar een deel die word daarna wakker, is zich ervan bewust dat dromen bedrog zijn en pakt de koe bij de horens. Dat ander deel die op jou lijkt wordt wakker maar blijft helaas dromen en gaat daarna in diezelfde state of mind op rooftocht.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES