Wederom vernielingen aangericht op Brasa- en Volksplein in Nickerie

8

Onverlaten hebben wederom vernielingen aangericht op het Brasa- en Volksplein in Nickerie. Zo is onder andere een betonnen tuinset vernield.

De vernielingen aan het meubilair op het plein blijft aanhouden. “Telkens weer zorgen vernielzuchtige lieden uit onze gemeenschap voor dit soort ongerief”, zegt het Burger Informatie Centrum van Nickerie.

De gemeenschap wordt gevraagd om informatie die kan leiden tot achterhalen van de daders door te geven aan de politie.


8 REACTIES

 1. Loof een beloning en een bordje eten , dan komen de tipgevers vanzelf wel klikken😜

  Waarom een bankje neerzetten voor mensen die alleen gewend zijn op de grond te zitten, of vergis ik mij daarin🤔
  gemodereerd

 2. zelf is dergelijk ongedierte niet instaat om iets positiefs te creëren of te produceren…..maar oh zo gedreven in het kapot maken en vernielen van andermans have en goed……..men is daarom héél erg trots op dit deel van het Surinaamse volk, tok?………
  gemodereerd

 3. Dader(s) ter plekke neerknallen, nadat ze eerst de schade hebben betaald.
  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Ze hadden honger, tjeeeeeehh!, dus moesten ze de twinset vernielen om zo aan gruis te komen om te vreten. Waar was ebu? Was hij niet daar om zijn mensen tot rust te brengen?
  gemodereerd

 5. echt mensen hier zit ook de paarse club achter , ze willen chaos brengen in geheel Suriname , ze zijn ook al bezig in Wanica , en straks op Para en Brokopondo , en ze zullen de indianen ook niet vergeten
  gemodereerd

 6. Zo een betonnen tuinstel ,had ik in mijn tuin van mijn vakantiewoning staan in Belgie.Na tien jaar in weer en wind,vielen de banken uiteen,alleen de tafel en de stukken waarop de banken stonden,waren nog heel.Dat kan hier ook gebeurd zijn,waren de banken met geweld vernield,dan hadden ee overal stukjes beton moeten liggen!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.