vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRaoul Abdoelrahman en Lesley Welzijn door RBTP aangehouden

Raoul Abdoelrahman en Lesley Welzijn door RBTP aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende activisten Raoul Abdoelrahman (34) en Lesley Welzijn (43) zijn vanmorgen door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding.

Raoul werd tijdens een live uitzending voor Kirpalani in de boeien geslagen door RBTP.

Het is vooralsnog niet bekend waarvoor de twee mannen zijn opgepakt. Later nog meer details

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

21 REACTIES
 1. Het Beleid heeft gefaald.

  De regering, veiligheidsdienst, veiligheidsmensen, politie, het leger, jullie hebben wat de orde, rust, veiligheid gefaald.

  Het kan erbij mij niet in dat er in Suriname een zeer gevaarlijke crimineel als ddb en zijn gang zijn en vrij rond lopen en er geen draaiboek is om deze man dag en nacht te volgen.

  Deze protest van Pakitouw heeft duidelijk laten zien dat de instanties als de veiligheidsdiensten, politie en leger, ME, enz niet gereed zijn om zowel op het Onafhankelijkheidsplein als in het Centrum van Paramaribo de orde, rust en veiligheid aan de ondernemers, burgers te bieden.

  Ik heb video’s bekeken en merk op dat deze diensten die goed op de uit de hand gelopen plunderingen kunnen in spelen en ook niet goed weten in te spelen.

  Deze instanties vd politie, militairen, brandweer die de infrastructuur van wegen van Paramaribo kennen, weten waar er criminelen actief zouden kunnen zijn in het centrum, komen overal te laat. De politie en militairen zijn met al hun technologische middelen, voertuigen, manschappen, transport en logistiek, mobiel, wapen, enz niet in staat om doeltreffend te werken. Er is geen goed uitgewerkte plan dat in de praktijk per direct kan worden uitgevoerd. Een grote schande voor zowel de politie als de militairen.

  De plunderingen hadden nooit plaats mogen plaats vinden, omdat deze gebieden per direct op de meest strategische plaatsen hadden moeten worden afgesloten, waardoor niemand in kan komen en eruit kan komen en een ieder die eruit wil komen moet zich legitimeren en moest worden gecontroleerd of die geen gestolen goederen bij zich had.

  Schande van de politie en leger dat ze op een poppenkast aanpak te werk zijn gegaan.

  Er had waar duidelijk bleek dat burgers zich aan strafbare zaken, diefstal hadden schuldig gemaakt en zich uit de voeten wilden maken, het bevel geven moeten worden te gaan liggen op de buik en wie zich uit de voeten wilde maken, had gericht op die persoon geschoten moeten worden.

  Het kan onmogelijk zijn dat mensen zich van punt a naar b en c en d enz, door het Centrum kunnen moeten verplaatsen. De mensen hadden onder politie en militaire begeleiding en bevelen uit het centrum moeten plaats vinden.

  Het beleid van zowel de politie, militairen, deze ministeries hebben gefaald. Deze instanties die dit gebied door en door moeten kennen, hadden d.m.v. logistiek alles heel snel onder controle moeten hebben en de criminelen geen schijn van kans gegeven om schade aan te richten aan de ondernemers.

  Als ik de ministers was van politie en leger zou ik de eer aan mezelf houden en aangeven dat ik ongeschikt ben om dit werk te doen. Ook de leiding van zowel de politie als leger zou ik dat advies geven. Als er een oorlog zou uitbreken heeft Suriname niets aan deze luitjes, die met wat ze hier hebben laten zien niet voor de orde, rust en veiligheid in het land kunnen zorgen.

  Julle hebben gefaald en zijn ongeschikt voor jullie werk


  gemodereerd
 2. Repressie is geen oplossing probeer mensen bang te maken om niet meer actie te voeren zal niet helpen. Kom uit die gouden kooi en ga in gesprek met dit aanpak los niets op. Autoritair houding gooi olie op het vuur.


  gemodereerd
 3. De gestapo van de narcist Santokhi maakt overuren terwijl het voor een ieder duidelijk is dat deze regering zwaar heeft gefaald. Santokhi denkt met repressieve maatregelen de bevolking zoet te houden.Maar niemand neemt zijn woorden meer serieus. Hij kan de activisten laten oppakken, maar dit verergerd de woede van de mensen die niet tot zijn partij gerekend kunnen worden. Ook Brunswijk kan zijn achterban niet meer zijn wil opleggen. Santokhi is een politieke lijk.Abop kan hem de nek omdraaien. Hij en zijn VHP zijn politiek dood. Het volk haat hen.Het verzet zal men niet breken.Het verzet zal zich verplaatsen.


  gemodereerd
 4. goed zo , en nu bouterse oppakken , dan wordt het rustig in Paramaribo en in het rest van het land , mensen zijn jullie vergeten dat hij de oorlog verklaarde tegen deze regering en dat vooral de paarse jeugd chaos moet maken , nou bewezen toch , oppakken deze landvernietiger


  gemodereerd
 5. Maar met bouta had je dit soort situaties niet. Dang sampsa?
  If bouta no boeng, dang oeng njang a ka diesie.
  Veel plezier


  gemodereerd
 6. @RobG, Leo Muhammad, jullie zijn de enige die het begrijpen en eerlijk zijn.

  @WAT, Think ,Daan etc houden zich bezig met DDB..zo beperkt is deze groep. Gewoon niet eerlijk durven te zijn…Karma voor jullie allemaal met die verwensingen die hier worden uitgesproken..grote bek op het net..Stelletje sukkels,géén echte mannen..bah bah


  gemodereerd
 7. Afgelopen zaterdag gaven zowel ministers en veiligheidsfunctionarissen een persconferentie terwijl Pakittow tegelijkertijd zijn live verklaring gaf. Bij de persconferentie van de regeringsfunctionarissen waren 150 kijkers aanwezig terwijl bij de live uitzending van Palkitow ruim 15000 kijkers zijn verklaringen volgden.

  Opvallend is ook dat het Surinaamse volk niet bang meer is voor geweerschoten van de politie. De politie schoot met scherp en het volk vluchtte niet weg. De mensen bleven staan. De regering Santokhi is gewaarschuwd omdat het volk de regering en het optreden van de schietende politie niet meer serirus nemen.De grote massa loopt niet meer in paniek weg.Het volk is nog niet in de aanval geweest.Santokhi en Brunswijk kunnen liever zijn biezen pakken.


  gemodereerd
 8. Zo mensen Suriname… Nu hebben jullie een paar narcissen in Suriname. Jullie hebben zelf voor gekozen. Dictatuur in Suriname mensen. Succes ermee.. Jullie hadden het moeten weten.


  gemodereerd
 9. In een democratische rechtstaat is er geen plek voor anarchisten. Gooi ze in SB, na een flink pakslaag en geef ze een spuitje gramaxone. Ellendelingen!
  Het is de hoogste tijd om schoonschip te maken. Maak haast om de allergrootste ellendeling in de Surinaamse geschiedenis achter slot en grendel te plaatsen. Hij is de oorzaak van alle onrust in de maatschappij. Zijn nazaten zijn vergiftigd en zijn veranderd in demonen die hardwerkende burgers terroriseren. Elimineren is beter.


  gemodereerd
 10. Ik zie in een filmpje dat meneer fan is van abrahams. Dat zegt genoeg.

  In navolging van de bestorming in andere landen, berechten. Dat deel hadden de actievoerders voor het gemak effe overgeslagen. Lekker kopiëren zonder consequenties, hoe dom ben je niet.

  In de revo-tijd werd je afgemaakt en vervolgens vermeld als; hij is gevlucht naar Holland. Ondertussen is suri een grote grafkelder.
  Zo zo, ben je herrezen uit je graftombe @robg, je hebt nog hoop. Forget it, ndp komt nooit meer terug.

  Ik heb in de democratieën, Rutte of Biden of Macron nooit zien communiceren met een activist. Das nou achterlijk.
  Suriname is een democratie!


  gemodereerd
 11. ” …
  WAT
  21 februari 2023 Bij 03:17
  goed zo , en nu bouterse oppakken , dan wordt het rustig in Paramaribo en in het rest van het land , mensen zijn jullie vergeten dat hij de oorlog verklaarde tegen deze regering en dat vooral de paarse jeugd chaos moet maken , nou bewezen toch , oppakken deze landvernietiger
  … ”

  Helemaal mee eens !

  Wij willen een rechtvaardig Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 12. Schandalig wat een klein deel van de bevolking andere harwerkende burgers aandoen.
  Het leven zal hierdoor alleen maar duurder worden.
  Het ander deel van het volk zou nu de jacht moeten openen op de vieze vuile paarse rioolratten en ze totaal moeten vernietigen, zodat Suriname weer tot bloei kan komen.
  Geweld is het enige wat die rioolratten verstaan.


  gemodereerd
 13. daar was ze weer en @RobG, je hebt weer gelijk, ik dacht dat je paranoia was, maar je hebt gelijk. ik zal iedere keer wanneer ik een post van je zie, je steunen. terwijl ik zag dat bouterse niet de oplossing was, lijkt hij tegenover santhokie en het beleid van santhokie een frisse wind en dat is slecht. dus hoe kan santhokie het slechter doen dan bouterse. en ik neem geen genoegen met de zaken stonden er slecht voor dan gedacht dan dien je als dienend leider, die je vertelde te zullen zijn het volgende te doen: touch base with your constituents: indien je vertelt dat je crisispresident bent, houd contact met jouw kiezers. laat hun weten wat er aan de hand is, laat hun weten wat je doet. laat hun weten waarom je dat doet. laat hun weten waarom het nodig is. zorg er tegelijker tijd voor dat je weet over hun noden. zorg er tegelijkertijd voor dat je begrijpt dat verhogingen niet met zijn alle binnen dezelfde maand kunnen komen en zorg ervoor dat je een armoedeprogramma hebt, omdat je op gegeven moment wel kunt zien dat een normaal laag inkomen de lasten niet kan dragen. voordat je je inkomen ontvangen hebt, is er al niets meer over. en dit verschijnsel loopt door tot aan de middeninkomens. in plaats dat je het gevoel onder je volk meet, zit je maar met je vrouw te spelen, gezellig valentijnsdag een band reserveren en met jouw vrouw op valentijdsdag in het paleis dansen terwijl het volk geen piep te eten heeft? kinderen gaan hongerig naar school, maar he, jouw vrouw heeft te eten en te dansen. weet je nog, koning lodewij, let them eat cakes, met zijn vrouw marie antoinette, die zijn ook onthoofd he, zo ver hoeft het niet te komen, maar dit is niet goed. en dit is maar het tipje van de ijsberg. die leugens waarmee je het buitenland hebt zitten voeden over de demonstraties! you are no good. de rassenhaat die nu gaat ontstaan, het feit dat de zwarte mensen nu voor alles de schuld krijgen, door de hindoestanen, wanneer de schoen aan de andere voet komt, ben je niet bang voor een burgeroorlog? maar dan weten wij hoe de vlam in de pan kwam. dus @RobG Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. jij had gelijk.


  gemodereerd
 14. ik snapte inderdaad niet, er werd geschoten en iedereen bleef staan. mensen zijn meer dan moe, ze zijn over hun bangheid heen. ze zijn fearless geworden.


  gemodereerd
 15. moet je die paarse ratten eens horen , smatje , mea culpa , robg , mmc(lul) , glenn , alma , afgod , leo m…. , en allemaal wonen ze in Holland , het is duidelijk dat deze paarse gasten gevlucht zijn tijdens de coup , maar jullie willen amnestie van ddb he
  kom snel naar Suriname want zaterdag 25 februari (elk jaar een zwarte dag voor Suriname) gaat die ddb een krans leggen bij het monument van de-het- revo
  maar het zou ook zo kunnen dat alles afgesloten wordt in het weekend , dan gaat die afgoderij niet door paarsen , maar dan kunnen jullie altijd nog een bakje vreten halen in ocer


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES