vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBij plundering gestolen bromfietsen en rijwielen aangetroffen bij inval

Bij plundering gestolen bromfietsen en rijwielen aangetroffen bij inval

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft zondag na een tip een inval gepleegd in de wijk ‘Goliath’ aan de Drambrandersgracht.

Daarbij werden drie nieuwe bromfietsen, twee nieuwe rijwielen, bijkans 3 kg marihuana, een speaker box, een aluminium ladder, een  28lbs gascilinder, handschoenen en knijptangen van het merk Totall aangetroffen.

Het vermoeden bestaat dat de bromfietsen en rijwielen zijn weggenomen bij de plundering van afgelopen vrijdag in de Surinaamse binnenstad tijdens de protestactie.
 
Ter plaatse werden de verdachten Oron B. (63), Andy B. (36) en Sherman P. (34) aangehouden en overgebracht naar politiebureau Nieuwe Haven.

De wetsdienaren hebben de goederen allemaal in beslag genomen. In het belang van het onderzoek is het trio in verzekering gesteld.
 
 
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. En nu is het zaak dat deze rovers de gevangenis niet levend verlaten.Stuur iemand naar binnen om hun de keel door te snijden.Gezien hun leeftijd wordt het toch niets van hun.


  gemodereerd
 2. goed zo burgers van Suriname. blijf tips doorgeven aan de politie. samen moeten we werken aan een veilig Suriname.
  Laat deze dieven opdraaien voor kosten van vernieling en sluit ze op voor diefstal, diefstal in georganiseerd verband, vernieling, verstoring van openbare orde en rust, sluit ze op voor 5 jaren…een paar rovers minder op straat.
  fucking opa van 63 ga je schamen…dankzij onze belastinggeld en belastinggeld van de winkeliers die jullie zijn gaan roven, ontvang je aow of bijstand zodat je een beetje vreten kan kopen, toch je go foeroe. Ze moeten jullie aftakelen en opsluiten en alleen water en brood geven om te vreten


  gemodereerd
 3. Knap werk politie.👏
  Rol deze bende op.Kijk eens ,en de zogenaamde activisten willen deze criminelen als president.. ze plunderen vernietigen en stelen en zijn bovendien coke dealers.Wat ern ramp.


  gemodereerd
 4. dit is onkruid , verdelgen die hap en snel , want anders hebt je overmorgen nog meer onkruid , een vlammenwerper is ook geschikt om onkruid definitief te verwijderen , goede hint


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES