VIDEO: Uitvaart Assembleelid Sham Binda

4
Uitvaart DNA-lid Sham Binda

Op dit moment vindt in het Pt. Jagdew Paragh Misre Crematorium aan de Dr. Sophie Redmonstraat de uitvaart plaats van Assembleelid Sham Binda. Hij overleed donderdag na een langurig ziekbed op 69-jarige leeftijd.

Binda was een Surinaams ondernemer, bestuurder en politiek activist. Hij was directeur-eigenaar van een restaurant en een exportbedrijf. Hij was tot 2007 ondervoorzitter van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) en sinds ongeveer 2007 voorzitter van Associatie van Kleine en Middelgrote Ondernemingen in Suriname (AKMOS).

Daarnaast was hij een van de oprichters van het Burgercollectief. Tijdens de verkiezingen van 2020 werd hij als kandidaat voor de VHP gekozen in De Nationale Assemblée (DNA).

Het parlement nam donderdagochtend een minuut stilte in acht, in verband met het plotselinge overlijden van hun collega.

De uitvaart is hier live te volgen.


4 REACTIES

  1. Dat jij opgenomen worden in de lokha van Hari, Brahma en Mahesh.

    Aum Shanti, Shanti, Shanti, Aum
    gemodereerd

  2. Mooi en ontroerend om te zien bijna op het einde tijdens de crematie dat de voorkinderen en de levenspartner met haar kinderen werden samengebracht door een weldenkend familielid.
    En het gebaar werd gewaardeerd en zo hoort het ook ze moeten samen verder zoals Sham het ook gewild zou hebben.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.