zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTaxichauffeur stopt politiewagen om brandstichting bij LTS 1 te melden

Taxichauffeur stopt politiewagen om brandstichting bij LTS 1 te melden

-

Does Travel - naar Suriname

Een taxichauffeur heeft zaterdagavond een politiewagen van station Uitvlugt gestopt om de brandstichting bij de Lagere Technische School (LTS) 1 aan de Pasiebloemstraat door te geven. De politie was op dat moment bezig een arrestant over te brengen naar het jeugdcellenhuis van Suriname Opa Doeli.

Volgens de taxichauffeur stak een groep van vijf de school in brand. De politie stelde terstond een onderzoek in. Ter plaatse aangekomen werden twee scholieren, een jongen en een meisje aangetroffen.

Volgens een andere getuige was het duo met drie jongens ter plaatse. Zij hebben een tafelblad van een leslokaal in brand gestoken. Het gaat om scholieren die tot deze daad zijn overgegaan.

De brandweer was heel snel ter plaatse en wist erger te voorkomen.

De politie van Uitvlugt heeft de verdachten te weten het meisje A.J. (19) en de jongen R.J. (15) overgedragen aan politie Nieuwe Haven voor verder onderzoek.

Beide verdachten ontkennen enig misdrijf te hebben gepleegd. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Ze hebben nooit wat gedaan. Wat deed je daar dan. Ze zijn opgebracht voor verder onderzoek? Wel eens gehoord van ‘zonder vorm van proces’ KPS? Dit is een noodtoestand: pak ze op en zet ze achter slot en grendel. Geef ze water en brood. Deze ellendige wc wurmen hebben veel leed aangericht.


    gemodereerd
  2. Alle aandacht gaat nu naar de rellen, is men vergeten waarom er gedemonstreerd werd?? Ook nu komt de President met zijn geweldig gezicht, zware maatregelen aankondigen. Is het niet dubbel? En laten we ons niet makkelijk leiden…


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES