Slachtoffer plundering probeert van Bosje brug te springen na ruzie thuis

15
Bosjebrug in Suriname

Een Chinese vrouw in Suriname probeerde zondagmorgen een einde aan het leven te maken door van de Wijdenboschbrug te springen. Naar verluidt zijn zij en haar man slachtoffer geworden van plundering in het centrum afgelopen vrijdag.

De schade aan hun zaak aan de Heiligenweg is heel erg groot waarna er spanning in de huiselijke sfeer ontstond. Ze kreeg ruzie met haar levenspartner, waarna ze uit boosheid van huis vertrok. Ze liep naar de brug toe, kennelijk met de bedoeling een einde aan haar leven te maken.

Alerte voorbijgangers merkten de vrouw op en wisten haar tegen te houden. Ze alarmeerden meteen de politie, die op haar beurt naar de brug toog.

De politie van Nieuwe Haven bracht de vrouw over naar het politiebureau. Ze werd in het kort gehoord, maar ze weigerde haar personalia door te geven. Ze vertelde dat ze ruzie kreeg met haar man en dat ze daarom zelfmoord wilde plegen. De sterke arm schakelde de familie in die haar ophaalde.

De zaak is in onderzoek bij de politie.


15 REACTIES

 1. Hardwerkende mevrouw : niet springen, maar vertrekt u rustig uit deze racistische ongeschoolde criminele bende en laten ze zelf maar winkels draaien hoor
  gemodereerd

 2. Ik keur dit natuurkijk af en het geeft toch te bedenken dat deze twee hardwerkende Chinese ondernemers tot deze wandaad zijn gekomen. Voor een beter leven hebben ze hun vaderland verlaten, net als de voorouders van de hedendaagse zwarte terroristen. Het enige wat deze Chinese ondernemers verkeerd doen is niet de handen hoog te houden om te bedelen zodat het de zwarten doen. Nee deze mensen werken hard en zijn een aanwinst voor dit land. Overal waar Aziaten zijn zal de economie floreren.
  Veel Chinezen proberen nu de ellende in dit land te ontvluchten en gaan naar Guyana of terug naar China.
  Waarom vertrekken de zwarte ellendelingen niet terug naar Afrika en gaan daar plunderen?
  Echt wereldwijd is al een haat tegen Afro en deels komt dit niet doordat men racistisch is.

  Wie gaat dit land opbouwen als de Chinezen weg zijn.
  De zwarten?
  Mi Mars Papa !
  gemodereerd

 3. De oorzaak van alle ellende is pakittow en zijn bendeleden.Het zijn zij geweest die de vrouw tot poging tot zelfmoord gedreven hebben.Politie doe je werk en straf pakittow en zijn stelletje bendeleden voor lange tijd op in de gevangenis.Zij hebben voor meer ellende gezorgd en niemand heeft voordelen gehad door de zinloze protest van hem.Naast geweld,plunderen ,roven en stelen heeft het niks anders opgeleverd.
  gemodereerd

 4. Op fb zag je een oude Chinees die letterlijk geplunderd werd op straat door getraumatiseerde nazaten. Hoe laag kun je vallen om dit goed te praten. Paramaribo is nooit meer te redden.

  Nickerie is gewaarschuwd. Ik zou echt maatregelen gaan treffen voordat daar ook verplichte nederzettingen komen met tienduizend volkswoningen. Dan is het veels te laat.

  Ik hoop dat de eu en navo kan helpen, eventuele genocides te voorkomen. Geef de nazaten hun eigen staat en de aziaten hun eigen staat. Suriname is anders helemaal verloren.
  gemodereerd

 5. Beste mensen: laten we nuchter blijven, wat voor voordelen
  hebben wij om zakenlieden te beroven ? Om maar te zwijgen over brandstichting, en vernielen van bezittingen van mensen.
  Ik heb van mijn ouders het volgende geleerd: ” Wat u niet wilt
  dat u geschiedt, doe het de ander ook niet”. Maar het schijnt
  dat de meeste Surinamers nu, het anders hebben geleerd. Het uitroeien van deze soort gespuis juich ik toe, erger nog ik zou
  er zelfs mee doen als het moet!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. @JZwartmans , jij boft dat jij wijze ouders hebt(of had) die jou op een goed pad geleid hebben , vele ouder(s) nu kunnen die wijsheid niet brengen , omdat de kinderen de baas zijn voorbeelden genoeg toch , wij zijn het met jou eens dat dit gespuis opgeruimd moet worden
  zag jij ook de beelden dat paarse vakbond bonzen en paarse dna leden op veilige afstand commentaar gaven en aanschouwden dat de relschoppers goed bezig waren , deze klojo’s moeten toch ook vernietigd worden , want zij willen weer aan de macht en dat moet voorkomen worden , wordt aan gewerkt , die klojo ddb wil oorlog , sergeantje jij zal als eerst poepen , schijtluis
  gemodereerd

 7. Al die zinloze reacties.
  Als ik de reacties lees ook op Facebook dan denk ik bij mezelf is het waar wanneer men zegt veel ongeschoolde en laaggeletterden in Suriname.
  Politie moeten camera op hun post hebben bij de brug.
  Politie in Suriname is lui of niks interesseert ze ze zien overtredingen maar laten het erbij.
  Weet je hoeveel het de staatskas kost.
  Als deze lieden hun werk deden waren we een stap verder.
  Zoals vele instanties
  gemodereerd

 8. Bevolking van Suriname gaan jullie massaal een wapen vergunning aanvragen of bewapen U bescherm je zelf famiie,wacht niet op de Politie waar alle ressortcommandanten dienstvoertuigen voor eigen gebruik aanwenden.Waar was de politie al die tijd,Slapen en overuren maken.Waar was de coordinator terrorisme bestrijding.allemaal poepejantjes.bewapen U zelf anders ga je voor altijd in angst moeten leven als dit wordt toegestaan.En vanaf nu geen enkele demonstraties te staan.
  God zij met Suriname.
  gemodereerd

 9. Wel, wel, wel, zag die beelden hoe er werd geroofd. Scooters, bromfietsenetc etc. Sarie torie hoor. Maar wat mij opviel, alleen blaka mangs waren er. Vroeger, omstreeks 1966, was het rustig in Paramaribo. Na een paar jaar kwamen de djoekas uit het bos. Begon het onrustig te worden. Overdag verbleven ze aan de Saramaccastraat en savonds verspreidden ze zich. Na 1980 kwamen diverse Afrikanen, Turken en anderen uit het caraibisch gebied. Onder hen veel criminelen. .
  gemodereerd

 10. Natuurlijk onzin dat de vrouw om de berovingen zelfmoord wilde plegen. Politie kent niet eens haar personalia.
  Wie iemand wilt slaan vindt zo een stok. Ook chinezen mishandelen burgers.
  gemodereerd

 11. er is een groep geweest die opzettelijk gewapend aan het plunderen is geweest
  die niet tot de demonstranten behoorden
  je zag het in amerika ook met die blm protesten
  alles om een protest tegen de regering in een zwart daglicht te zetten

  maar dat zien domme personen als die ray vanwege hun “haat” tegen mensen als pakkitow niet
  gemodereerd

 12. Het is beter om het land terug te geven Holland !!!!
  NPS jullie hadden afkeer van de Hollanderss, maar de Hollanders hebben jullie altijd geholpen ook na de onafhankelijkheid. Jullie hadden een onafhankelijkheidssyndroom dat heeft de NPS genekt. Ik vraag me af of er creolen hier op het forum niet generen voor het animale gedrag van hun soortgenoten !!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.