dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenEconomieEZ adviseert pomphouders om geen brandstof in vaten en jerrycans te verkopen

EZ adviseert pomphouders om geen brandstof in vaten en jerrycans te verkopen

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) benadrukt dat conform Decreet Hamsteren houdende regeling tot het tegengaan van het hamsteren van goederen in buitengewone economische omstandigheden (S.B. 1986 no. 57) het verboden is om te hamsteren.

De bekendmaking volgt naar aanleiding van de huidige crisissituatie en de recente ontwikkelingen in Suriname. Ook is het hamsteren vanuit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan.

Op pomphouders wordt een beroep gedaan om geen brandstof in vaten en jerrycans te verkopen.

Op de burgers wordt ook een beroep gedaan om geen voorraden te verzamelen en of te bewaren. Er is voldoende brandstof voor de samenleving, meldt het ministerie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Zag een man 6 25 liter jerrycans op zijn gemak vullen terwijl de rij alleen maar langer werd. Hij was nog netjes want de gast naast hem had een pickup vol met jerrycans die hij allemaal vulde. Het benzinestation vond het allemaal wel prima, betalen deden die asocialen toch wel en ach de gevolgen voor de maatschappij zijn niet hun probleem denken ze.


  gemodereerd
 2. Laat ze lekker rijden met die jerrycans. Wanneer hun huis of auto in de brand vliegt is hun zaak. Zolang ze de brandstof niet gaan gebruiken voor andere dubieuse doeleinden…


  gemodereerd
 3. iedereen die met een jerrycan komt , heeft zeker kwade bedoelingen , kom met jou brommer of auto tanken , pyromanen , of willen ze de brush cutter als wapen gebruiken


  gemodereerd
 4. Benzine is duuuuuuuuur. Ze hebben hun mond er vol van, maar duur of niet, ze hebben wel geld om te hamsteren. Die klagers hebben het meeste geld.


  gemodereerd
 5. Stond hier ook in de rij netjes op mijn beurt te wachten totdat de sfeer grimmiger werd en racistische leuzen door de bosjesmannen geroepen werden: ya koeli man ab yang ono no abi. Ja als je weigert mee te doen om deel uit te maken van de beschaving dan is dat niet de schuld van de koelimang. Wat zijn dit verschrikkelijke mensen zeg!


  gemodereerd
 6. Ik zou het ministerie niet meer geloven zijn allemaal een stelletje leugenaars.
  Ik zou wel het aantal liters per klant beperken.
  Surinamers zijn een paniek volk.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES