woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieChaotische situatie bij pompstations in Suriname

Chaotische situatie bij pompstations in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Motor Surveillance Dienst (MSD) Latour heeft in samenwerking met politie Latour op zaterdag 18 februari opgetreden tegen automobilisten, die hun voertuigen midden op de openbare weg parkeerden om bij te kunnen tanken. Hierdoor was het verkeer bij pompstation Roy Boedhoe Industrieweg Zuid en GOw2 Latour in Suriname gestremd.

Onder leiding van de ressortcommandant van Latour is de orde direct en met tact geneutraliseerd. Door tactvol optreden heeft de politie de chaotische situatie die ter plaatse heerste, onder controle kunnen krijgen.

Vernomen wordt dat alleen dienstvoertuigen van de overheid mochten bijtanken, maar dat burgers ook met hun voertuigen de rij bij de tankstations zijn gaan volgen. De Surinaamse politie werd ingeschakeld, omdat het verkeer helemaal vast zat

De mensen weigerden uit de rij te gaan. Ze vonden dat de tanks van hun voertuigen leeg zijn en dat ze ook moeten bijtanken. Het is de politie uiteindelijk gelukt om een oplossing te brengen en het verkeer weer in goede banen te leiden.

Op de burgers wordt een beroep gedaan zich te houden aan wet en recht en zich niet te laten meeslepen tot het plegen van vandalisme.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Alle ondernemers moeten zich nu bewapenen en bij ernstige bedreigingen al het gevaar neutraliseren. Aarzel niet om te schieten als de situatie erom vraagt. Dan is er altijd een alibi dat niet jij maar de kogel het slachtoffer gedood heeft.


  gemodereerd
 2. Sari tori… Waarom zijn er niet veel meer electrische auto’s in Suriname. In combinatie met zonnepanelen is zou het verbruik het hele jaar door gratis zijn 🙂


  gemodereerd
 3. Dit bedoel ik dan weer. Wat voor dienstvoertuigen. Dan moet niemand tanken. Uitsluitend ambulance, brandweer, politie. Zelf politie hoeft niet. Ze zetten voertuigen vr BS in.
  De Sur burger gaat deze regering echt wegjagen. Het is genoeg


  gemodereerd
 4. Lijk wel een tikkende tijdbom ontploft in suriname, maar racisme en discriminatie is in elk land ook in nl geloof religie discriminatie zie wat in israel gebeurt dagelijks op t.v eeuwenlang joden, moslims vechten met elkaar etc. In nederland ook veel racisme het zit in de genen van mensen, dat kan je niet uitroeien zelfs in afrika volop racisme tussen zwarten die elkaar willen afmaken. Je moet mee leren leven.


  gemodereerd
 5. Vernomen wordt dat alleen dienstvoertuigen van de overheid mochten bijtanken, maar dat burgers ook met hun voertuigen de rij bij de tankstations zijn gaan volgen.
  =======
  Dus de gewone burger in dat land mag niet tanken, alleen de dienstvoertuigen. Zo zie je waarom het volk zo ontevreden is. Wie heeft het goede voorbeeld in dat land.


  gemodereerd
 6. Twee personen voor dit alles verantwoordelijk. Ze hadden allang in de bak moeten zitten. Ze lopen nog steeds na 30 jr alles te vernietigen. BB


  gemodereerd
 7. dankzij julie d b en nu mag c s het opruimen
  jullie nooit gewerkt en nu klagen
  ga maar lekker feesten en drinken
  niet te vergeten vrouwen op de hoek lastig vallen
  die ene groep mag ook terug de bossen in
  want daar heb je ook niks aan in dit land


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES