VIDEO: Sluiting winkels leidt tot improviseren bij boodschappen halen

4
Sluiting leidt tot improviseren bij het doen van dagelijkse boodschappen
Beeld via @chermanhomoetp op TikTok

In Suriname zijn de winkels vandaag dicht gebleven, na de rellen en het op grote schaal plunderen door oproerkraaiers tijdens het protest vrijdag tegen de Surinaamse regering.

Een probleem voor menigeen die de dagelijkse boodschappen moet halen. Deze winkelier heeft daar wat op bedacht en laat zijn klanten ondanks dat hij gesloten is toch de noodzakelijke spullen halen.

Dat doet hij met een emmer en wat touw. Vanaf het balkon regelt de winkelier de spullen voor z’n vaste klanten, door ze met de emmer naar beneden te krijgen.

Bekijk het filmpje van gebruiker @chermanhomoetp op TikTok:

@chermanhomoetp Zo moeten we het vandaag doen 18 feb 2023 #ditissuriname🇸🇷🇸🇷🇸🇷❤️❤️❤️🎥🎥🎥 #chermanhomoet #suriname🇸🇷 ♬ origineel geluid – mcmandje


4 REACTIES

  1. Ie sjie….de pingo’s roven en mishandelen die chinezen maar kijk …hebben we ze niet nodig??? Als ik die chinees was zou ik geen moet voor niemand verkopen. Winkeliers moet nu ook een signaal afgeven…anders houdt het nooit op want ook al weten mensen wie de rovers zijn..ze geven het niet door aan de politie….ok de vaste klanten niet
    gemodereerd

  2. Deze Chinees heeft lak aan zijn broeders die beroofd en geplunderd zijn. Jammer dat ze niet bij hem zijn geweest dan had hij ook mogen ervaren wat de ander heeft meegemaakt. De kwade geesten moet je even laten voelen hoe het is als je niets meer kan kopen en dat is dan jammer voor de goede mensen.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.