MIA brengt opsporingsbericht Pakkitow naar buiten

31
MIA brengt opsporingsbericht Pakkitow naar buiten

Het MIA oftewel Meldpunt Informatie Anoniem, heeft vrijdagavond een opsporingsbericht Stephano ‘Pakkitow’ Biervliet naar buiten gebracht. Blijkbaar is hij nergens te vinden na zijn uit de hand gelopen protestactie vrijdag, waarbij zwaar geplunderd en vernield werd in Paramaribo.

In Suriname zijn vrijdagmorgen rellen uitgebroken bij het protest tegen de Surinaamse regering. Kort daarna trokken oproerkraaiers naar de binnenstad van Paramaribo, waar diverse handelszaken werden geplunderd en er sprake was van mishandeling en brandstichting.

De regering heeft een speciale Task Force ingesteld, die tot taak heeft zo spoedig als mogelijk degenen die verantwoordelijk zijn voor deze acties op te sporen, in te rekenen en aan de justitiële autoriteiten over te dragen.

Ook de leiders van deze protestacties zullen opgeroepen worden voor verhoor.


31 REACTIES

 1. biertje vliet moet toch snel opgepakt kunnen worden , hij zit te zuipen in een bar of op bezoek bij de bewoner van leonsberg om samen met die bewoner te blowen en zuipen , want die bewoner van leonsberg vond vrijdag 17 februari een mooie dag , veel chaos , plunderen , kleine ondernemers molesteren , en ze dronken nog een biertje , een ………. , en toen waren ze stoned als een garnaal , sorry een paarse garnaal
  gemodereerd

 2. Het wordt alleen maar grimmiger, vooral nu FB is gestoord door heiligeTel die ook plat gebr@nd moet wrdn
  gemodereerd

 3. Is dit wat je wilde pokittow?
  Je heb je laten misbruiken klootzak.Deze demonstratie was te groot voor je domme koe.
  Paars heeft je weer genaaid, hopelijk vind je het lekker.
  Suriname wanneer gaan jullie volwassen worden??
  Jullie laten je door criminelen belazeren.
  Nu zal alles nog duurder worden .
  En aan die achterlijke paarse raddraaiers zeg ik monkey see monkey do.
  gemodereerd

 4. Als protest aktie leiders kun je niet verantwoordelijk worden gehouden voor de strooptochten van criminelen. Het is de taak van de politie om de bezittingen van de burgers te beschermen.
  Bedenk dat de houders van vuurwapens nu enkele vandalen hadden neergeknald om hun bezittingen te beschermen wat zou Justitie dan gezegd hebben?
  Zwakte bod nergens ter wereld worden leiders van een protest aktie aangehouden
  gemodereerd

 5. Waar is Brunswijk met zijn grote bek??
  Want door oa zijn vriendjespolitiek gaat SU naar de kloten,de Pres Santoki moet opstappen en Brunswijk meenemen,en het leger zal orde moeten scheppen
  gemodereerd

 6. Opsporing waarvoor?? Gaan jullie het erger maken.
  De regering hft het zover laten komen. Ze dachten, die mensen lopen even en gaan nr huis. Onderschattingsfout
  gemodereerd

 7. Dat is de typische Surinaamse mentaliteit. Grote bek, de boel opruien en als zo’n hersenloze, laaggeschoolde lul, de plank volledig misslaat, slaan ze op de vlucht. Deze brallende paarse lul volgt hiermee Hoefdraad en Bordo op. Allemaal van die flinke schreeuwers, maar uit eindelijk te stom om voor de duvel te dansen. Dankzij dit soort gevaarlijke randdebielen en dorpsidioten is en blijft dat kansloze narcoland een FAILED STATE zonder enig toekomstperspectief.
  gemodereerd

 8. OPSPORING:
  GEGEVENS:
  NAAM: PAKITTO ALIAS BROMBERE
  GESLACHT:MAN
  LENGTE: 1.60 METER
  HUISKLEUR: BRUIN
  RAS: INDIAAN MIX

  DELICT 17-2-2023:

  ACTIEF ORGANISEREN VAN CRIMINELE BENDES

  AANNEMEN VAN FINANCIELE SMEERGELDEN VAN NDP VOOR CRIMINALITEITSOPVOERING 27-2-2023

  ACTIEF OP DE BEEN BRENGEN VAN CRIMINELE BENDES OP 17 FEBRUARI 2023

  IN GEORGANISEERD VERBAND VERNIETIGEN VAN HET DNA GEBOUW EN TERREIN OP 17 -2-2023

  OPZETTELIJK VERNIETIGEN VAN DE OPENBARE WEG DMV WEGHALEN VAN STOEPTEGELS OM HET DNA GEBOUW DAARMEE TE VERNIELEN

  OPZETTELIJKE BRANDSTICHTING AUTO,S

  OPZETTELIJKE POGING TOT BRANDSTICHTING OVERHEIDSPANDEN

  OPZETTELIJKE POGING TOT BRANDSTICHTING HOEKGEBOUW

  OPZETTELIJKE PLUNDERING VAN WINKELS

  OPZETTELIJKE MISHANDELING VAN CHINESE WINKELIERS.

  OPZETTELIJK PROBEREN MILITAIREN DOOD TE RIJDEN MET SOUNDTRUCK

  OPZETTELIJKE BRANDSTICHTING IN MILITAIRE TRUCK VOL MILITAIREN
  ETC ETC

  ALLEMAAL GOED GEORGANISEERD EN GEFINANCIEERD DOOR DE NDP. DE PAARSE STRONT.
  gemodereerd

 9. Hij is een lafaard en zal zich niet zonder slag of stoot laten oppakken. Hij staat nu bekend als Kapitein van Dokkenburg.
  gemodereerd

 10. Loosert!

  Tjek zijn bankrekening, hoeveel doekoe heeft hij onlangs ontvangen en van wie.
  Correctie; blokkeer zijn bankrekening.
  gemodereerd

 11. paki moes sabi pe a de kras in gogo

  Chan pakt nu je kans, laat die paki nooit meer dit grapje uithalen tijdens jouw regeerperiode.

  Eens, maar nooit weer.
  gemodereerd

 12. Het stenen gooien had vanaf het eerste moment al als niet geoorloofd moeten worden aangegeven en keihard tegen de daders worden opgetreden.

  De hoogste tijd dat de Surinaamse politie nu ook gaan beschikken over:
  – ME,
  – Bereden Politie,
  – waterkanonauto’s vd politie,
  – pepper spray,
  – meer traangas,
  – ploertendoder,
  – getrainde Nederlandse politie herdershonden,

  Deze afdelingen vd politie moeten zeer goed worden opgeleid en getraind, want ik zag zowel bij de politie als d de militairen dat die niet snel konden spelen op dreiging dat naderde. Dat kan en dat mag niet. De politie en militairen moeten op zijn minst twee tot drie stappen voor elke dreiging zijn kunnen inspelen. Dat was er niet zowel bij de politie als de militairen. Ze hadden een afwachtende houding, waardoor de relschoppers gebruik van hebben gemaakt en zaken zijn geëscaleerd. Triest

  Ook als helikopters worden ingezet moeten deze gebruikt worden om mee te kunnen schieten op relschoppers en deze vanuit de lucht met speciale apparatuur te traceren zijn en met een schot kunnen worden geneutraliseerd.

  De politie en militairen kunnen en mogen niet een afwachtende houding aannemen. Zij moeten juist aangeven dat instructies en bevelen per direct moeten worden opgevolgd, zo niet dat ze mogen handelen en dat ze zaken in een gebied heer en meester zijn. De politie en militairen moeten niet alleen voor de groep staan, maar ook in de gebieden met een max aantal aan actievoerders, waardoor het voor hen beheersbaar is en zaken niet uit de hand kunnen lopen.
  gemodereerd

 13. De regering en de DNA-leden zijn stelletje poepzakken.Bouta heeft vonnis gekregen niemand durf zijn kont aan te branden uit angst en politieke dood .Stelletje hufters omdat ze weten dat ze slkemaal boter op hun kop hebben. Zij doen net sls het Pakkitow zijn schuld is.Jongeman die opkomt voor het land wilt men arresteren. van Samson zal altijd een billlenlikker blijven zit waarschijnlijk in de naam van….

  Natuurlijk rellen is geen optie, maar in dien vreedzaam ook geen optie is wat dan wel?

  Sommige zullen zeggen dialoog maar is dat een letterlijke Straat vertaling van liegende hert?

  Oplossing zal zijn als elk een boter van zijn kop met oker weg wast of met pineoil en dan een lekker faja lobi watra .En zelf eerst aan Gronma vertellen wat ze fout hebben gedaan in hun grijs verleden he Cherrif , Bravo en de rest van de rovers.
  gemodereerd

 14. @Debby
  Gelijk heb je, het was een onderschattingsfout, echter aan de zijde van pakkikaw.
  Hij had nimmer kunnen/durven vermoeden dat het zo uit de hand zou kunnen lopen. Kun je hem daarvoor kwalijk nemen?
  Denk van niet, ook deze publiciteitsgeilerd heeft z’n beperkingen.
  gemodereerd

 15. De regering en de DNA-leden zijn stelletje poepzakken.Bouta heeft vonnis gekregen niemand durf zijn kont aan te branden uit angst en politieke dood .Stelletje hufters omdat ze weten dat ze slkemaal boter op hun kop hebben. Zij doen net sls het Pakkitow zijn schuld is.Jongeman die opkomt voor het land wilt men arresteren. van Samson zal altijd een billlenlikker blijven zit waarschijnlijk in de naam van….

  Natuurlijk rellen is geen optie, maar in dien vreedzaam ook geen optie is wat dan wel?

  Sommige zullen zeggen dialoog maar is dat een letterlijke Straat vertaling van liegende hert?

  Oplossing zal zijn als elk een boter van zijn kop met oker weg wast of met pineoil en dan een lekker faja lobi watra .En zelf eerst aan Gronma vertellen wat ze fout hebben gedaan in hun grijs verleden he Cherrif , Bravo en de rest van de rovers.
  gemodereerd

 16. Sluit hem op.!Oppakken deze pakittow en voor lange tijd in de gevangenis smijten.Hij is een gevaar voor de samenleving!
  gemodereerd

 17. nee pjul voor de duivel kan je je het beste verstoppen in de hel. daar gaat hij nie zoeke
  gemodereerd

 18. Pakkito met je grote smoel. Je bent een stomme lul en grote lafaard. Waarom ben je gevlucht? Je bent nog lager dan een kras’kras hond. Een wc wurm heeft meer niveau dan jij en al die waardeloze vrienden van je.
  @ baka bana: zwakte bod nergens ter wereld worden leiders van een protest actie aangehouden. Deze figuur heeft de klok horen luiden. What the fuck heeft een zwakte bod hiermee te maken? Geef me een grote brik en doe niet alsof je niveau iets hoger is dan een wc wurm. Vertel even waarom Suriname moet doen wat de wereld doet. Dat is apengedrag en dit zegt veel van je herkomst.
  gemodereerd

 19. sroteng mars! Pran wang bong tide, loekoe iff yeh pikie froktoe tamara. Suriname gaat halve stap vooruit, dankzij julie 3 stappen weer achteruit.
  gemodereerd

 20. Ik kijk en zie heel veel Afro Surinamers betogen tegen een regering geleid door een Hindoestaanse President en een Marron Vice President. De Regering beantwoordt het protest door het leger onder leiding van een Hondoestaanse Minister ven defensie en de Politie onder een Marron minister tegen het eigen volk, in te zetten. Het leger en de politie betaan vooral uit Afro Surinamers. In de geschiedenis werden dergelijke lieden Redie Moesoes genoemd. Afstammelingen van Boni, Baron en Joliqueur; laten jullie je zo in de pan hakken? Eer je voorouders of Ga direct liggen voor je nieuwe onderdrukkers.
  gemodereerd

 21. Als Chandrika Prasad Santokhi slim is, grijpt hij dit moment aan om voor eens en voor altijd orde op zaken te stellen in het land.
  Suriname is zoveel meer dan deze honden, ik kan gewoon geen respect voor ze opbrengen.
  gemodereerd

 22. Als dit zeg maar 3 jrn geleden was gebeurd dan lag Paki van Dokkenburg nu gestrekt met wat blauwe bonen in zn bast. Om dezelfde vage redenen waarom ddb 15 onschuldigen in Bastion Veere heeft vermoord.
  Vandaag zou Gooding bij leven jarig zijn.
  gemodereerd

 23. Wat een laffe hond.
  Als hij zo goed is als hij zelf denkt te zijn, had hij ook kunnen voorzien dat er krachten in land aanwezig zijn die chaos en ellende willen. Hetzelfde geldt ook voor al die veredelde vakbondsleiders. Wat een stelletje opportunisten.
  Kortom, gewoon allemaal medeschuldige aan dit debacle in het land.
  gemodereerd

 24. Als men het verder gaat onderzoeken, komt men De NDP tegen. Ik heb het met mijn eigen oren gehoord dat de NDP hierachter zit. Maar dat gaat helaas niet gebeuren, wan dat word weer met modder gooien. Ze moeten zich schamen stelletje MPP
  gemodereerd

 25. Die truck van paki moet voorgoed naar de schroothoop. Zijn laatste inzet voor een actie heeft het verricht. Het wordt gebruikt bij demonstraties en is een groot gevaar bij demonstraties tegen de politie, militairen. Het zorgt ervoor de de politie en militairen niet de vrijheid hebben om de veiligheid, orde en rust kunnen handhaven in het gebied waar de actievoerders zijn.

  Ook om de relschoppers op te pakken is zo’n roestbak een behoorlijke sta in de weg en kan daarom niet voor de demonstratie worden gebruikt. Het maakt heel veel herrie er verstoort de openbare orde, veiligheid, rust en maakt het zeer moeilijk voor de politie en militairen om hun werk naar behoren te doen.

  De truck is allang afgeschreven en hoort op een schroothoop thuis. Ook deze daad van paki moet de laatste zijn, oppakken een proces-verbaal tegen hem opmaken, hij heeft veel uit te leggen en voor het gerecht brengen voor een vonnis. Deze jongen is met chaos bezig in het land, er zit niets positiefs in wat hij aan het doen is. Alleen maar overlast, chaos en velen, ondernemers, overheid, enz, in de samenleving leiden hierdoor grote schade.

  Weg met deze nietsnut.
  gemodereerd

 26. zijn geen oproerkraaiers waterkant ….waren gewoon criminelen dezelfde criminelen die mensen de afgelopen maanden hebben beroofd en vermoord. of yu ai die in yu go oloh.
  gemodereerd

 27. Klus geklaard, opdracht voltooid, geld in de pocket. Maar waar zijn PARKIETO en PICOLET. De vogels zijn gevlogen. Moeten zij de pers en de Sur. gemeenschap niet vertellen hoe succesvol en geheel volgens planning de actie verlopen is. Deze struisvogels zullen ons, net zoals hun gewetenloze mafialeider aan de Anton Dragtenweg, vertellen dat zij niets te maken hebben met de relschoppers en plunderaars. De voetoeboys van de mafialeider hebben niets en dan ook niets geleerd van hun voorgangers Boefdraad, Van Trikt, Kromosoeto etc. De leider ligt in zijn hangmat te chillen en zich bezig te houden met zijn veroordeling, en de voetoeboys moeten maar zien hoe ze zich redden. Uiteindelijk belanden ze allemaal in Santo Boma. Check inderdaad de bankrekening van Parkieto en Picolet, dan weet de gemeenschap met wie ze te doen hebben.
  Dan heb je de Kadercriminelen, die het werk uitvoeren. Als je amper de 6e klas hebt doorlopen, wordt je door de NDP als Kader aangemerkt. De leider hoeft tijdens een Kadermeeting weinig te zeggen, en de criminelen begrijpen al gauw wat hij bedoelt. Tenslotte spreken ze dezelfde taal. Over de ruggen van deze Kadercriminelen probeert hij zijn eigen belang te verdedigen. Ondertussen lacht hij ze allemaal uit.
  Advies aan ZE Chan Santhoki: laat je niet afleiden en ga gestaag verder met je beleid. En als ze deze grap weer uithalen, even met Biden bellen.
  gemodereerd

 28. Waar zijn PARKIETO en PICOLET. De vogels zijn gevlogen. Klus geklaard, opdracht voltooid, geld in de pocket. Moeten zij de pers en de Sur. gemeenschap niet vertellen hoe succesvol en geheel volgens planning de actie verlopen is. Deze struisvogels zullen ons, net zoals hun gewetenloze mafialeider aan de Anton Dragtenweg, vertellen dat zij niets te maken hebben met de relschoppers en plunderaars. De voetoeboys van de mafialeider hebben niets en dan ook niets geleerd van hun voorgangers Boefdraad, Van Trikt, Kromosoeto etc. De leider ligt in zijn hangmat te chillen en zich bezig te houden met zijn veroordeling, en de voetoeboys moeten maar zien hoe ze zich redden. Uiteindelijk belanden ze allemaal in Santo Boma. Hoog van de daken schreeuwen, schade aanrichten en nu houden zijn zich schuil en achter een beeldscherm vertellen dat hij niet verantwoordelijk is. Ook het lef hebben dat hij het crimineel gedrag afkeurt. Dat moet hij maar aan bij de autoriteiten gaan uitleggen. Check inderdaad de bankrekening van Parkieto en Picolet, dan weet de gemeenschap met wie ze te doen hebben.
  Dan heb je de Kadercriminelen, die het werk uitvoeren. Als je amper de 6e klas hebt doorlopen, wordt je door de NDP als Kader aangemerkt. De leider hoeft tijdens een Kadermeeting weinig te zeggen, en de criminelen begrijpen al gauw wat hij bedoelt. Tenslotte spreken ze dezelfde taal. Over de ruggen van deze Kadercriminelen probeert hij zijn eigen belang te verdedigen. Ondertussen lacht hij ze allemaal uit.
  Advies aan ZE Chan Santhoki: laat je niet afleiden en ga gestaag verder met je beleid. En als ze deze grap weer uithalen, even met Biden bellen
  gemodereerd

 29. Er moet een onderzoek starten wie paki is, vanaf de dag dat hij geboren is tot heden en als men zaken vindt did niet het zonlicht kunnen verdragen, hem keihard uitschakelen.

  De inlichtingen diensten van alle landen doen het en dit moet ook in Suriname gebeuren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.