Hartje Paramaribo hermetisch afgesloten

5
Hartje Paramaribo hermetisch afgesloten

De politie in Suriname heeft het stadscentrum van Paramaribo hermetisch afgesloten voor rij- en motorvoertuigen. Autobestuurders worden automatisch uit het gebied geweerd en zijn verplicht een omweg te maken via de schietbaanweg en Letitia Vriesdelaan, om hun bestemming te bereiken.

Vanwege de dreigende situatie in hartje Paramaribo hebben de meeste winkels hun deuren gesloten. Enkele restaurant en fast-foodzaken aan de Latourweg zijn open. Bepaalde winkels die toch nog de klanten tegemoet willen komen helpen ze via een ijzeren luikje of het traliewerk. 

Behalve de winkels zijn ook grotendeels van de pompstations gesloten, omdat er schaarste aan benzine heerst. Bij bepaalde locaties waar benzine wordt verkocht zijn lange rijen te volgen.

Hoelang de situatie zich zal voordoen is nog niet duidelijk. De regering heeft een beroep gedaan op de ondernemers om alle zaken voor zaterdag dicht te houden.


5 REACTIES

 1. Pakkitow is naar een advocaat gevlucht en heeft samen met deze rechtsgeleerde een verklaring opgesteld om zichzelf vrij te pleiten.

  Wat een lafbek !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 2. En zo te zien was SLIM-SURINAME er niet bij.

  Dank jullie wel slim-Suriname !
  Ik ben trots op jullie !

  Wij werken aan een beter Suriname.
  Tja go. Set kong !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 3. En nu moeten ze durven klagen dat ze over broko pasies moeten rijden want na deng broko deng pasi. Er waren genoeg boys daar met blauwe tshirts en een flesje die ze van de orga hebben gekregen.
  gemodereerd

 4. Zo. te zien zijn het weer. familie leden van de VP. (BRUNSIE ) Hij heeft weer een. dikke vinger in de kwak. waarmee hij is. opgevoed.Nu. moet ik wel. heel. hard. lachen(Van. opvoeding is er gen. sprake) Schande. voor Suriname. .Maar. een. wijze filosoof. heeft. ooit gezegd :BOONTJE. KOMT. OM ZIJN. LOONTJE ). Dus ook. die. SHERRIF. die. nu. niet. kan waarmaken. wat hij. met. zijn. leugenachtige. kop. beloofd heeft. Het. volk. doe. de. boevenbende. gewoon na. , ROVEN EN. PLUNDEREN .Staat hoog in het vaandel. van. dit. mislukte zooitje
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.