Digitale Recherche KPS heeft geen WhatsApp-nummer voor delen beeldmateriaal

8
mobiele-telefoon

De afdeling Digitale Recherche van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft geen WhatsApp-nummer beschikbaar gesteld voor het grote publiek. Een eerder verschenen bericht hierover is niet juist.

Het gaat om een fake bericht dat als volgt luidt:

Via dit speciale nummer kunnen foto’s en videomateriaal worden verzonden die gebruikt kunnen worden voor eventuele strafrechtelijke onderzoekingen.

De politie vraagt de samenleving om zoveel mogelijk gebruik te maken van deze mogelijkheid om zodoende informatie met betrekking tot een strafbaar feit te delen met de politie.

Naast het app-nummer kunnen eventuele foto’s en beeldmateriaal met betrekking tot een gepleegd strafbare feit ook worden verstuurd via de Facebookpagina van het Korps Politie Suriname, meldt de afdeling voorlichting.


8 REACTIES

 1. Ook even Nibte opsporen en vastzetten want zij zal deze criminelen zeker verdedigen want geld is haar god evenals die schildpad op 2 benen v dijk Silos.
  gemodereerd

 2. Tjoetie. Ga je eigen dingen uitzoeken.
  Als de regering dingen uitlokt moeten ze het uitzoeken. Vergeet powisie, saya, pique, bordoo mr die op vhp lijken niet. Laat de VHP eindelijk 1 keer in de spiegel kijken. Zij zorgen voor de ellende. Elke keer zoeken ze ht bij iemand anders.
  gemodereerd

 3. zeer goede actie regering.

  gewoon 6 maanden alle social media afsluiten. a no ka da deng ede.
  Sorry eve voor de goeden.

  sluit iedereen op die een steen in de hand had.

  beelden genoeg.

  zweep erop los.

  hang pakittow op het plein op.
  gemodereerd

 4. Gister konden genoeg criminelen opgepakt worden maar de politie was te slap. Want plunderaars goodies gewoon met t shirts op agents en die stonden er gewoon bij alsof niets a d hand was. Dus laten we eerlijk zijn . Gewoon ieder die kleren of pattas onder de arm hield gelijk aanhouden maar dat hebben ze niet gedaan.
  gemodereerd

 5. Als het appnummer niet van de politie is dan maar zo snel als mogelijk 10 app nummers ter beschikking stellen zodat alle beelden ge-upload kunnen worden
  gemodereerd

 6. Ik vind dit een zeer begrijpelijke en goede actie van de regering Santokhi om de internet verbindingen direct offline te zetten. Laat deze schooiers maar lekker boeten.
  gemodereerd

 7. De goede niet te na gesproken, maar het ziet er naar uit dat de huidige generatie jeugdigen zeer onsportief en makkelijk te verleiden voor criminaliteit. Er is bij hen totaal geen besef voor fatsoenlijk gedrag en saamhorigheid. Men kan alles en iedereen de schuld geven, maar het eigen gedrag heb je zelf in de hand.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.