dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Bron banti' demonstratie gaat mis: Mark X vliegt in Petisco

‘Bron banti’ demonstratie gaat mis: Mark X vliegt in Petisco

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van deze Toyota Mark X heeft vrijdagmiddag blijkbaar een wijze les geleerd, tijdens een ‘bron banti’ demonstratie op de hoek van de Anamoe- en Mozartstraat in Suriname.

Hij verloor de controle over het stuur en vloog met het voertuig in Petisco Café & Restaurant.

Drie personen zijn gewond geraakt en voor medische behandeling weggebracht. De Surinaamse politie werd ingeschakeld en kwam ter plaatse voor onderzoek.

De automobilist heeft een ravage aangericht bij de zaak. De wagen is aanzienlijk beschadigd en door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. Onder normale economische omstandigheden in het land ben je al niet goedwijs als je een ‘bron banti’ demonstratie geeft, maar onder deze moeilijke economische omstandigheden ben je volslagen idioot als je het al overweegt te doen. Deze gek moet alle aangerichtte schade herstellen en ze moeten hem.een paar jaar lang opsluiten in Colera.


    gemodereerd
  2. Mensen ik wil niet zomaar iets zeggen maar denken juliie goed na als hij hard voor dat geld had gewerkt had hij wat hij heeft uitgehaald niet gedaan dat geld is zeker crimineel geld of roof geld men vraag nooit in suriname vanwaar ze met dat geld komen waar ze werken zodra ze hebben geroofd het eerste wat ze doen gaan ze naar een auto dealer ze hebben een mooie auto ga maar kijken waar ze wonen. Materialistisch allemaal iedereen wil auto rijden suriname het hoef ook niet zo te zijn maar het gebeurt wel.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES