woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie36 weggenomen bromfietsen teruggevonden bij rellende rovers

36 weggenomen bromfietsen teruggevonden bij rellende rovers

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van Nieuwe Haven heeft in totaal 36 bromfietsen teruggevonden bij rellende rovers, die vrijdag tijdens de protestactie bij diverse winkels in Suriname hebben ingebroken.

Ook is een 42 inch televisie in verpakking bij een van de plunderaars aangetroffen en in beslag genomen. Verder werden 8 nieuwe laptops bij de plunderaars aangetroffen en in beslag genomen. Heel wat kleding, schoeisel en alle andere zaken zijn op de plunderaars aangetroffen en in beslag genomen.

Criminelen hebben tijdens de protestactie hun slag geslagen door bij diverse winkels in te breken en waardevolle goederen weg te dragen.

De politie van Nieuwe Haven heeft in totaal 39 aanhoudingen tot op het moment van schrijven gepleegd. Er is nog geen beslissing genomen met betrekking tot de aanhoudingen.

De politie zegt aan de redactie van Waterkant.Net dat er meer aanhoudingen zullen volgen, want een groep is met de spullen huiswaarts vertrokken. De politie doet een dringend beroep op de Surinaamse samenleving om voor de eigen veiligheid thuis te blijven.

De politie zal zonder pardon krachtig optreden tegen de relschoppers.

Beelden van het stelen van de bromfietsen:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Deze Indianen zorgen overal ter wereld voor dit soort toestanden. We willenm herstelbetaling voor wat onze voorouders is aangedaan.
  Ik zal nooit willen leven in een land dat bestuurd word door dit soort gespuis.
  We kunnen voor rutte invullen wat er achter de komma moet komen te staan
  Rentokil


  gemodereerd
 2. Nog geen beslissing genomen wat met de plunderaars te doen? Wat een mop en het is nog geen 1 april. Zal ik een hint geven? Gooi ze allemaal in één cel en gooi de sleutel van de bosjebrug. Dan hoeft de belastingbetaler niet voor hun te zorgen en de winkeliers zijn bevrijd van dit onderkruipsel.


  gemodereerd
 3. De juiste OvJ op dit soort zaken zetten .. “geen schijters” die straks 2 of 3 maanden voorwaardelik gaan eisen.
  De intentie van deze klootzak is duidelijk.. de auto vernietigen dat er mensen/militairen doodgaan is voor hem een bijkomstigheid…optioneel is oppakken en zn gewoon mars breken !!Iedereen geloofd wel dat ie zich opgehangen aan zn schoenveters ofzo


  gemodereerd
 4. Zo ziet de hele wereld nu dat deze schooiers alleen maar demonstreren om te plunderen en luxe goederen te stelen. Want als de Afro geld heeft dan verpatst hij het aan feesten en bling bling. Is de Afro door zijn geld heen dan is roven en plunderen de volgende stap. Ik was dan ook verbaasd toen ik overal las dat er zoveel armoede in dit land is. Niet waar! Als je in armoede leeft dan ga je geen luxe goederen stelen. En weer zijn de Chinese ondernemers slachtoffers van de racistische Afro’s. Bij mij werpt zich steeds de vraag op waarom deze laffe Afro criminelen niet hun eigen soortgenoten beroven, mishandelen en vermoorden.


  gemodereerd
 5. Dit is gewoon pure vernieling gevolgd door diefstal en moet ook als zodanig worden aangemerkt. Zware straffen en de veroorzaakte schade op deze mensen verhalen.


  gemodereerd
 6. NEERKNALLEN die ROVERS , in SU word men niet achter de tralies geplaatst ,tenminste als je niet meer dan 15 mensen op de vlucht doodschiet ….Neks no fout toch.


  gemodereerd
 7. De politie krijgt het druk met ‘Het Met Een Ernstige Waarschuwing Heenzenden Van De Dieven, die gedwongen werden de gestolen bromfietsen terug te geven.


  gemodereerd
 8. Sluit deze criminelen op.Zo willen ze dat het goed zal gaan met hat land…door te roven en plunderen.Jammer dat de surinamers geloof hebben in deze criminelen.Niet zo knap van de surinamers…foei.


  gemodereerd
 9. Ze kunnen ook niets aan doen, dat ook een bromfiets te eten valt. Gebakken met okra is de smaak van een bromfiets voortreffelijk. Probeert u het eens.

  Straf ze dus niet deze plunderaars. Ze waren op zoek in een winkel dat bromfietsen verkoopt naar voedsel.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES