donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVIDEO: Comedian geeft straathonden eten op Valentijnsdag

VIDEO: Comedian geeft straathonden eten op Valentijnsdag

-

Does Travel

De populaire comedian Shivam Achaibar heeft gisteren Valentijnsdag op een wel heel bijzonder manier gevierd in Suriname.

Hij is samen met zijn vriendin op stap gegaan en alle straathonden die ze tegengekomen zijn, hebben ze een maaltijd gegeven.

De Surinaamse comedian zegt aan Waterkant.Net dat ze bijkans 20 honden hebben gevoed. Er is gewacht totdat de dieren alles hebben gegeten en dan zijn de bakjes opgeruimd.

Achaibar heeft een video van zijn speciale dag doorbrenging geplaatst op zijn Facebookpagina. Hij zegt dat die niet voor “show off” is, maar hoopt daarmee mensen te motiveren om iets voor de dieren te doen.

Bekijk de video hieronder.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

8 REACTIES
  1. Mooi gebaar. We moeten idd bewuster gemaakt worden over dierenleed. Laat je honden en katten steriliseren…er zijn vaak gratis campagnes in verschillende buurten. Maak gebruik van die gelegenheid anders zit je straks weer ket een nest puppies die a long the way op straat belanden. En neem geen hond als je er niet 100% achter staat.


    gemodereerd
  2. Ik heb eerlijk gezegd, nog nooit zulke weldoorvoede, goed uitziende.en goedgemanierde straathonden in Suriname gezien. Hebben deze straathonden hun verblijf aan de Anton Drachtenweg?


    gemodereerd
  3. Zo zielig, waarom neem je een hond om hem later op straat te gooien.
    Wat ik gezien heb hoe ze dieren mishandelde, vergeet ik nooit meer.
    Er zijn toch nog mensen met een goed hart voor dieren, bedankt hiervoor.


    gemodereerd
  4. Nu nog de Surinamers die in hangmatten liggen, op hoeken van straten voor winkels staan, hangmannen, criminelen, rovers, enz.

    De buikjes vd straathonden waren hierdoor gevuld, maar hoe is het nu mee gesteld? Een zeer goede oplossing of was het voor de gek houderij?

    Deze man oefent om in de politiek te gaan, partij voor de dieren/ straathonden.

    Gekker moet het niet worden.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES