maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameVerkeerslichten kruising Van ’t Hogerhuys- en Slangenhoutstraat buiten werking

Verkeerslichten kruising Van ’t Hogerhuys- en Slangenhoutstraat buiten werking

-

Does Travel - naar Suriname

De verkeersregelinstallatie op de kruising Van ’t Hogerhuys- en Slangenhoutstraat is sinds dinsdag wegens een technische storing tot nader order buiten werking gesteld.

Het ministerie van Openbare Werken in Suriname vraagt aan de verkeersdeelnemers om met de situatie rekening te houden en de instructies/aanwijzingen van de politie ter plaatse stipt op te volgen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Met deze regentijd moet je die dingen binndn 24 u in orde maken. Denk je dat de politie met hun ene pak in de regen gaat staan??
  Geen moer doe je


  gemodereerd
 2. bijlmer man(debby) jou holmaatje heeft het laten plaatsen , maar die kent geen onderhoud , maar hij zal jou toch onderhouden


  gemodereerd
 3. Eerst heeft de vorige regering een installatie daar laten bouwen, die leek op de basis van de Eifeltoren , alleen om een paar verkeerslichtjes aan op te hangen. Binnen de kortste keren werd dat gevaarte aan flarden gereden door een truck met oplegger (of zo iets). Daarna werden er op die plek normale verkeerslichten geplaatst, die nu van bedenkelijke kwaliteit blijken te zijn. Opeenvolgende machthebbers vermorsen gewoon ons geld. Net als Willem Tell vraag ik mij af: “Wanneer zal de verlosser komen van dit mooie land?”


  gemodereerd
 4. Maak hier een rotonde die het verkeer zelf regelt en dan heb je geen verkeerslichten meer nodig


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES