zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname participeert aan International Tourism exchange fair in Italië

Suriname participeert aan International Tourism exchange fair in Italië

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT), heeft in samenwerking met de Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA) en de private sector, van 12 tot en met 14 februari deelgenomen aan de International Tourism exchange fair (BIT) in Milan, Italië.

Tijdens deze beurs is de destinatie Suriname aan het reizend publiek gepresenteerd onder de slogan: “Suriname, the Hidden Treasure of South America”.

Ook zal er meer bekendheid worden gegeven aan Suriname door de destinatie gids ten toon te stellen en door het uitreiken van Surinaamse snacks en drank.

Het is voor Suriname de eerste keer dat er wordt meegedaan aan een Tourism fair in Italië. De organisatie verwacht bijkans 60.000 bezoekers.

De participatie aan deze beurs is een van de activiteiten die het directoraat Toerisme heeft ondernomen om potentiële toeristen aan te trekken.

opening
Fernandes Express
BODO Party

7 REACTIES
 1. Goed dat Surinamers gaan inzien dat de natuur van Suriname voor ecotoerisme mogelijkheden biedt voor een middel van bestaan en dat hierdoor horizontaal als verticaal in het bedrijfskolom veel soorten andere middelen vannbestaan kunnen ontstaan.

  Hopelijk dat ze genoeg hersencellen hebben om behoorlijk te gaan investeren in deze gebieden in de natuur om het voor de toeristen tot een zeer aangenaam ecoplaats te maken, waardoor deze mooie herinneringen aan hebben en de ondernemers het aan de wereld gaan verkopen voor toeristen.

  Surinamers hebben nog een zeer lange weg te gaan in ecotoerisme en hebben hier onvoldoende kennis en ervaring in, ook geen kapitaal om het profesioneel op te zetten.


  gemodereerd
 2. hoe denkt die minister om die italianen na suriname te lokken , het zelfde wat de chinezen in hongkong doen om 100 tickets gratis te geven aan honderd toeristen , wat zal zo’n ticket kosten voor de italianen , ze moeten via frankrijk of nederland naar suriname komen , zal meevallen toch , santokhi zal de slm geld geven van het volk en de eerste driehonderd italianen hebben een gratis vlucht
  ilaliaanse maffia zal hier alles overnemen van ddb en brunswijk


  gemodereerd
 3. SHATA, succes met het enthousiasmeren van potentiële toeristen. Voorlopig gaat het niet lukken, want Suriname verkeerd momenteel in een zeer moeilijke positie. Zolang de bevolking verdeeld is, gaat het toerisme niet optimaal op gang komen. Hoog tijd dat alle mensen één vuist gaan maken. De criminaliteit schrikt de toeristen ook af en terecht. Ik durf het ook niet aan.


  gemodereerd
 4. @wat je kan alles wel lopen afkraken.
  Zo komen we helemaal niet veel verder.
  Zeker ook 1 van de 45% van die Surinamers.sang no si skoro Bangi.
  Meki wi Mek Sranan switi baka.


  gemodereerd
 5. Weer zo’n ondoordachte hersenloze abop actie.
  Overgaan tot deze actie, ondanks de fors toegenomen criminaliteit is struisvogelpolitiek en kansloos! Komt nog bij dat Par’bo zwaar verpaupert is en toeristen niets te bieden heeft.
  Voor minder geld zijn er veel betere landen in de wereld, die meer te bieden hebben waar je leven geen gevaar loopt.


  gemodereerd
 6. De toeristen krijgen alleen mooie fotos van Suriname te zien. Ze gaan beroerte krijgen als ze de rest zien: roven en beroven, kwikdampen overal, kaal kap , rivieren vergiftig met lood.


  gemodereerd
 7. Na dubai dit o god santoki geeft gratis tickets weg, ik hoop het niet, terwijl half suriname verzuipt door overstromingen ik heb bijna geen cent te makken in nederland alleen maar werken voor de gestoorde martelingen, straks krijg ik ook een ticket nou liever niet de surinaams koers moet naar beneden dit moet santoki doen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES